Simona Ionescu / Redactor Șef

Astrologul prințesei Diana a făcut predicții surprinzătoare despre viitorul prințului George. A împlinit 11 ani

Astrologul prințesei Diana a făcut predicții surprinzătoare despre viitorul prințului George. A împlinit 11 ani
22 iulie a fost o zi mare pentru prințesa Kate și prințul William. Prințul George a împlinit 11 ani, iar astrologul bunicii sale, prințesa Diana, i-a prezis viitorul.

Debbie Frank, astrologul prințesei Diana i-a prezis viitorului prințului George. Fiul lui Kate și William a împlinit pe 22 iulie vârsta de 11 ani.

„Un personaj sensibil și foarte responsabil”

Într-un interviu acordat publicației Hello Magazine, Debbie l-a catalogat pe fiul lui Kate Middleton și al prințului William drept un personaj „sensibil” și „foarte responsabil”.

Referindu-se la  momentul exact al nașterii prințului George, astrologul a spus că aceasta înseamnă că el este „empatic și darnic”. Specialistul a mărturisit și că persoanele cu semnul zodiacal Rac sunt „autoprotectoare”.

Astrologul a explicat și ce legătură există între prințul George și mama sa, Kate

„Prințesa Kate s-a născut sub semnul solar opus Capricornului și, în mod interesant, are Luna în Rac. Hărțile lor sunt inversate, deoarece George este semn solar Rac cu Luna în Capricorn, iar Kate este Soare în Capricorn, Lună în Rac, creând un flux pozitiv și magnetic de energie între ei”, a explicat Debbie despre legătura prințului George cu Kate și a explicat.

„Va fi un monarh cu inima mai presus de cap”

Prințul George a împlinit pe 22 iulie vârsta de 11 ani

Astrologul s-a folosit, totodată de semnul zodiacal al lui George pentru a face predicții și despre cum va fi acesta în viitor, ca rege. „Va fi un monarh cu inima mai presus de cap”, a spus specialistul. A adăugat și că prințul George va lua decizii „din instinct, deoarece nu are nicio planetă în semne de aer”.

Nepotul regelui Charles a plecat în primul său turneu când avea doar opt luni

Străbunica sa, Regina Elisabeta, și-a văzut cel de-al treilea strănepot pentru prima dată la Palatul Kensington pe 24 iulie.

Imediat după aceea, Kate și William l-au dus pe George la casa familiei sale din Bucklebury, Berkshire, unde i-a făcut cunoștință cu părinții ei Carole și Michael și cu frații ei Pippa și James. Prințul George a plecat în primul său turneu regal la doar opt luni, când părinții săi l-au dus în Australia și Noua Zeelandă în aprilie 2014.

Sursă foto: news.stv.tv/world

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre