Simona Ionescu / Redactor Șef

Atenție la noroc! Lidia Fecioru spune ce obiecte trebuie să ridici de pe jos ca să-ți aducă bogăție

Atenție la noroc! Lidia Fecioru spune ce obiecte trebuie să ridici de pe jos ca să-ți aducă bogăție
Poți să treci mai departe când vezi pe jos un nasture ori o monedă mică. Nici măcar nu te gândești să te apleci. E greșit! Lidia Fecioru spune că unele aduc noroc și bogăție.

Multe obiecte pe care le găsim întâmplător ne pot aduce noroc și bogăție. Un simplu nasture, monedă veche sau castană au o însemnătate aparte. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne explică ce semnificație are fiecare.

Ce obiecte să ridici de pe jos

Lidia Fecioru spune că trebuie să ne folosim intuiția în ceea ce privește obiectele găsite. Nu întotdeauna acestea sunt benefice și le putem lua. Bioenergoterapeutul a explicat la Antena 3 faptul că aceste obiecte pot fi curățate energetic cu ajutorul aghesmei de la biserică.

O potcoavă găsită este un semn al norocului. Aceasta este considerată un talisman al casei și trebuie să-l punem deasupra ușii de la intrare. Atunci când găsim chei, acestea ne pot ajuta ajuta la dezlegarea unor mistere sau situații, Este recomandat să le punem alături de cheile noastre.

„E bine să le păstrăm aproape, poate chiar alături de cheile noastre. O cheie ne poate aduce deschiderea unor drumuri în cel mai scurt timp”, spune Lidia Fecioru.

Ceasul găsit întâmplător, dacă este funcțional va schimba timpul în favoarea noastră, mai spune bioenergoterapeutul. În cazul în care acesta nu este funcțional, nu este bine să-l ținem în casă pentru că aduce ghinion.

„Dacă ceasul nu funcționează nu ar trebui păstrat niciodată în casă. Chiar și cele pe care le avem noi este bine să le îndepărtăm. Un ceas defect luat și pus în casă aduce ghinion. Ceasurile din casă care stau pe loc trebuie să fie într-o cameră cu un ceas funcțional”, ne sfătuiește aceasta.

Lidia Fecioru spune că trebuie să ne folosim intuiția în ceea ce privește obiectele găsite.

Care este „Talismanul” protector

Dacă găsim o mănușă, aceasta semnifică faptul că ne construim o nouă relație. În plus, dacă mănușa este caldă prezice un partener loial. Pentru oamenii de afaceri aceasta arată că ei se află pe drumul cel bun și pot continua în această direcție.

O icoană găsită este întotdeauna un semn bun. „Dacă ai găsit o icoană e semn bun și poate fi chiar talisman. Sfântul din icoană să îți fie protector!”, spune Lidia Fecioru.

Chiar și un simplu nasture are o semnificație aparte. Acesta va aduce cu siguranță o veste bună și este bine să-l purtăm cu noi. „Este bine să îl purtăm cu noi pentru a ne aduce vești bune. După ce ni s-a întâmplat acel lucru bun, este bine să aruncăm nasturele într-o apă curgătoare. Câte găuri are nasturele, atâtea vești!”, explică Lidia Fecioru.

Ce semnificație au monezile

Dacă din întâmplare am găsit monezi vechi, acestea sunt un semn pentru prosperitate. Este bine să le ținem aproape de noi, în portofel alături de restul monezilor pe care le avem. Acea monedă devine astfel un talisman pentru prosperitate ce trebuie să-l purtăm permanent.

Un inel sau o verighetă găsită nu este recomandat să o purtăm, spune Lidia Fecioru pentru că aduc cu ele amprenta energetică a vechiului proprietar.

„E bine să le topim și să facem altă bijuterie. Dacă e un inel ieftin mai bine îl lăsăm acolo!”, explică bioenergoterapeutul.

Dacă găsim o castană într-un loc unde de obicei acestea nu ar trebui să se afle este bine să o luăm. La fel ca monezile vechi, acestea au o legătură puternică cu banii și ar trebui să o ținem aproape de portofel sau de locul unde ne ținem banii în casă.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre