Simona Ionescu / Redactor Șef

Avionel s-a născut pe ploaie. Înseamnă că va avea succes, bogăție și fericire

Avionel s-a născut pe ploaie. Înseamnă că va avea succes, bogăție și fericire
E atât de fericită că a uitat de toate problemele prin care a trecut. Avionel a venit pe lume pe ploaie și toată lumea e a ei.

Nimic nu se compară cu bucuria de a fi mamă. Avionel a venit pe lume astăzi, pe ploaie, iar mămica a spus tuturor cât de mândră e.

Avionel s-a născut pe ploaie. Înseamnă că va avea succes, bogăție și fericire

Adela Popescu a devenit regină celor trei băieți cu care Dumnezeu a binecuvântat-o. Actrița a născut astăzi un bebeluș sănătos, care a primit nota 10, un copil extrem de dorit așa cum mărturisea cu ceva timp în urmă tăticul Radu Vâlcan. „Ne-am dorit foarte mult un al treilea copil, era doar o chestiune de timp. Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante. Cu siguranță, doar părinții înțeleg ce zic”, a declarat acesta.

„S-a născut după o agonie de aproape patru ore”

La scurt timp de când a devenit mamă, Adela și-a anunțat fanii cum a decurs momentul. „Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg. Și s-a născut după o agonie de aproape patru ore.

Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute. Cât să ne bucurăm împreună. Și de data asta, la nașterea lui, la fel ca a frățiorilor, plouă. PS: Pentru că este un subiect de interes, la maternitatea la care am născut eu, tații au voie la vizită 20 de minute, în intervalul 16:00-18:00.

Doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinării anti covid”, a anunțat, fericită, Adela Popescu pe rețelele de socializare. Potrivit superstițiilor, copiii care se nasc când afară plouă vor avea parte în viață de succes, bogăție, sănătate și viață lungă. De asemenea, se spune că toate relele care ar putea să apară pe parcursul vieții au fost deja spălate de apa de ploaie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au doi băieți, Alexandru, în vârstă de 5 ani și Andrei, în vârstă de 2 ani.

Sursă foto: Instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre