Simona Ionescu / Redactor Șef

Bădălău nu se potolește, iar Bianca Drăgușanu nu se lasă. S-a întâmplat ceva la început de an

Bădălău nu se potolește, iar Bianca Drăgușanu nu se lasă. S-a întâmplat ceva la început de an
Liniștea din cuplul Bianca Drăgușanu-Gabi Bădălău se pare că s-a dus din nou. Nimeni nu știe ce o fi făcut acum afaceristul, dar mesajul blondei postat recent spune multe.

Fanii Biancăi Drăgușanu cred că e posibil să fie din nou probleme în relația dintre vedetă și Gabi Bădălău. Ea a publicat un mesaj care spune multe.

„Ea pur și simplu își cunoaște valoarea”

În noaptea de Revelion, Bădălău și Bianca Drăgușanu păreau mai fericiți ca niciodată, iar blonda i-a lăsat fără cuvinte pe toți cu ținutele alese. N-au trecut decât patru zile și se pare că situația e din nou tensionată între cei doi. Cel puțin așa reiese din mesajul postat recent de iubita afaceristului.

„O femeie care nu tolerează minciunile, lipsa de respect sau orice prostie de la bărbați este catalogată des ca o femeie rea, o femeie toxică, dar ăsta nu este răspunsul corect. Adevărul este că ea pur și simplu își cunoaște valoarea”, a fost mesajul Biancăi de pe InstaStory.

Bianca vrea mai mulți copii

Bianca Drăgușanu a mărturisit că îi plac foarte mult copiii și își dorește să rămână însărcinată. Și nu vrea să se oprească doar la o singură surioară sau un singur frățior pentru fetița ei. Dar oare poate Gabi Bădălău să fie bărbatul care să o facă fericită și căruia să-i dăruiască moștenitori, ținând cont de faptul că relația lor e mereu cu suișuri și coborâșuri?

Bianca Drăgușanu a strălucit în noaptea de Revelion

Revelion cu familia iubitului

Nu se știe dacă cei doi s-au certat sau nu, însă Revelionul a fost unul de vis. Bianca Drăgușanu, acceptată acum de familia iubitului, a petrecut o noapte de vis, în care și-a etalat două ținute spectaculoase. Pentru început, Bianca a optat pentru o rochie roz, care i-a scos corpul bine lucrat în evidență, cu pene în partea de sus, la care a asortat bijuterii de firmă. Ulterior, iubita lui Bădălău le-a luat ochii tuturor cu o rochie albă cu terminații aurii, trenă și o crăpătură adâncă pe picior.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre