Simona Ionescu / Redactor Șef

Bahmuțanca va fi siderată! „Vârstnicul” din Scandalul Năstase s-a însurat cu o tinerică

Bahmuțanca va fi siderată! „Vârstnicul” din Scandalul Năstase s-a însurat cu o tinerică
Bahmuțanca va fi siderată! „Vârstnicul” din Scandalul Ioana și Ilie Năstase s-a însurat.

Adriana Bahmuțeanu va fi surprinsă de căsătoria lui Nick Rădoi. In emisiunea lui Capatos, vedeta l-a făcut pe Nick Rădoi „moșneag”, „bătrânel” și s-a oprit la „vârstnic”, ca „să nu se simtă omul jignit”. 

„Eu aș vrea să-l întreb pe domnul Nick Rădoi câte din iubitele pe care le are dânsul, sau le-a plimbat în acești ani, sunt mai tinere decât fiicele pe care le are cu fosta soție. Și de fapt, fosta soție este milionara familiei, nu domnul Nick Rădoi. Mi se pare că bărbații de genul ăsta nu-și acceptă vârsta. Nu-și recunosc vârsta, se poartă ca niște adolescenți, uitând să-și trăiască vârsta biologică. (…) E un moșneag, dar vrea să pară tânăr. (…) Nu mi se pare că e un bărbat frumos. Nu mi se pare că e un bărbat tânăr. Din contră, la 60 de ani, gata, se intră în vârsta treia. Arată mai bine Ilie Năstase, la 74 de ani”, a concluzionat Adriana Bahmuțeanu la XNS.

Nick Rădoi s-a însurat

Nick Rădoi și Mădălina Apostol s-au căsătorit în secret, fapt confirmat chiar de brunetă. La un moment dat, s-a zvonit faptul că cei doi au pus punct relației. Mădălina a avut doar cuvinte de laudă la adresa soțului ei, cu ocazia zilei lui de naștere.

De ziua lui Nick Rădoi, bruneta i-a urat „La mulți ani, soțul meu”. Ulterior, aceasta a publicat și un mesaj emoționant: „De câteva zile tot încerc să ignor răutatea unor persoane, care, spre surprinderea mea, judecă și pun pe rug un om pe care personal nu l-au cunoscut niciodată… Pentru câțiva bani, ești vândut ca la piață și tot noi ne mirăm de ce România este o țară din care vrem să fugim… Revenind la acest om judecat și jignit de către persoane care au familii, copii, școli înalte etc., îmi dau seama că nu trebuie să ripostez. Ba din contră! Sunt încărcați de foarte multe frustrări și complexe, neajunsuri și invidie”, a scris Mădălina Apostol.

Nick Rădoi, petrecere fabuloasă de ziua lui

Nick Rădoi, milionarul de origine română stabilit în Statele Unite, a petrecut cu ocazia zilei sale de naștere ca în filmele de la Hollywood. A stat la piscină, alături de amicii săi cei mai apropiați. Nick Rădoi nu și-a refuzat niciun capriciu, milionarul dorindu-și ca aniversarea să fie una cu totul și cu totul specială.

Nick Rădoi a dorit să aibă parte și de o animație cu totul și cu totul specială. Iar din acest motiv, după ce a scos din buzunar o sumă frumușică de bani, a apelat la seriviciile unor animatoare profesioniste, suficient de multe la număr pentru a impresiona pe oricine.

Care este necesarul de fier în funcţie de vârstă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre