Simona Ionescu / Redactor Șef

Bahmuțeanca pune punctul pe i. Cine e mai arătos: Rădoi sau Năstase?

Bahmuțeanca pune punctul pe i. Cine e mai arătos: Rădoi sau Năstase?
Adriana Bahmuțeanu nu poate sta deoparte de scandalul momentului, cel legat de bătaia încasată de Ioana Simion de la soțul ei, Ilie Năstase. Și face ordine între masculii care și-o dispută pe doamnă.  Ea știe exact cine e mai arătos dintre Rădoi și Năstase.

Se știe că e prezentă acolo unde e motiv de discuții cu audiență, așa că Bahmuțeanca pune punctul pe i. Cine e mai arătos: Rădoi sau Năstase?

Cadou de Sfântul Ioan, Ioana lui Năstase a încasat-o bine de tot de la soțul ei. Ar fi trebuie să fie o declarație de iubire. Nu de alta, dar se pare că fostul mare tenismen și-ar fi lovit consoarta din dragoste. Ea nu a ajuns la IML, dar a sunat la 112. Altercația i-a adus pe cei doi în atenția publicului și, odată cu ei a intrat în lumina reflectoarelor și fostul iubit al nevestei, despre care se spune că ar fi fost mărul discordiei dintre cei doi soți.

Nick Rădoi s-a iubit cu Ioana câteva luni

Nick Rădoi este un om de afaceri român stabilit de decenii în statele Unite ale Americii. Se spune că e milionar. El ar fi avut o relație cu  Ioana Simion care însă nu a durat. Mutată peste ocean, după trei luni, românca s-a declarat imposibil de adaptat traiului american și a pus capăt relației. Apoi l-a găsit pe Năstase, s-au iubit, au făcut planuri de nuntă, s-au certat, despărțit.

Fostul iubit, Nick Rădoi, se bagă și el în scandalul dintre soții Năstase

După ce a primit cadou o super mașină de lux, de împăcare, Ioana a îmbrăcat și rochia de mireasă și a devenit, pe acte, „doamna Ilie Năstase”. Mai nou, tenismenul i-a angajat bodyguard. S-a interpretat gestul ca unul de mare grijă pentru siguranța doamnei.

Nick Rădoi, lovit sub centură: „La 60 de ani, gata, se intră în vârsta treia!”

Nick Rădoi a afirmat la posturile TV care l-au contactat după scandal că din cauza lui a fost lovită Ioana de către soțul ei, și asta pentru că a sunat-o să îi spună „La mulți ani” cu ocazia onomasticii. Imediat, Bahmuțeanca pune punctul pe i.

„Eu aș vrea să-l întreb pe domnul Nick Rădoi câte din iubitele pe care le are dânsul, sau le-a plimbat în acești ani, sunt mai tinere decât fiicele pe care le are cu fosta soție. Si de fapt, fosta soție este milionara familiei, nu domnul Nick Rădoi. Mi se pare că bărbații de genul ăsta nu-și acceptă vârsta, nu-și recunosc vârsta, se poartă ca niște adolescenți, uitând să-și trăiască vârsta biologică. (…)

E un moșneag, dar vrea să pară tânăr. (…) Nu mi se pare că e un bărbat frumos, nu mi se pare că e un bărbat tânăr, din contră, la 60 de ani, gata, se intră în vârsta treia. Arată mai bine Ilie Năstase, la 74 de ani”, a concluzionat Adriana Bahmuțeanu la XNS.

Sursa foto: Instagram

Cum arăta Meghan Markle în liceu. Uite ce a scris în album

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre