Simona Ionescu / Redactor Șef

Băiatul actriței Eugenia Șerban, trimis în fața instanței chiar de mama sa. Decizia a fost drastică

Băiatul actriței Eugenia Șerban, trimis în fața instanței chiar de mama sa. Decizia a fost drastică
Eugenia Șerban este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din țara noastră. Are o carisma aparte, care au făcut-o să cucerească publicul încă de la prima apariție pe scenă. Viața însă, i-a oferit surprize care i-ar fi îngenunchiat pe mulți.

Se spune că cel mai dureros lucru pentru un părinte este să își piardă copilul. Iar pierderea nu se referă doar la  moarte. Eugenia Șerban trece prin momente cu adevărat cumplite. Ea și-a pierdut fiul, între-un alt fel. Vedeta a fost nevoită să ceară ajutorul autorităților pentru a-și proteja viața și integritatea proprie și a casei. Îndrăgita actriță Eugenia Șerban a fost nevoită să ceară un ordin de protecție împotriva propriului ei fiu.

Actrița Eugenia Șerban s-a confruntat cu cancerul, în trecut, iar acum are probleme cu unicul său copil (Sursa foto: instagram)

Fiul vedetei se numește Lorans Bataineh și are 30 de ani.  La începutul lunii, vedeta relata într-un interviu pentru Ego.ro, că are o relație „extraordinară” cu fiul său, despre care spunea că este „un copil educat”.

„Noi am avut o relație extraordinară dintotdeauna pentru că am crescut împreună. L-am făcut foarte tânără, n-aveam nici 24 de ani împliniți când l-am născut. Apoi am divorțat când el era destul de micuț, n-avea nici trei ani, și atunci am crescut împreună. (…) Ne vedem destul de des pentru că stă destul de aproape”,  mărturisea actrița, în urmă cu doi ani. Actrița l-a crescut singură pe fiul său, după ce s-a separat de soțil ei, un bărbat cu origini arabe.

Actrița Eugenia Șerban și-a trimis fiul în fața instanței

Între timp, actrița ar fi recurs la autorități după ce băiatul său ar fi devenit agresiv. Eugenia Șerban ar fi descoperit și că fiul ei i-a vândut din casă bijuterii și o serie de bunuri de valoare, mai arată sursa citată. Amintim că în urmă cu un an, Lorens Bataineh a fost cercetat de DIICOT pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu. După ce actrița Eugenia Șerban a cerut un ordin de protecție împotriva fiului său, judecătorii au stabilit ca, timp de un an, Lorans să păstreze o distanță de minimum 300 de metri față de mama sa și de locuința acesteia.

Fiul sctriței Eugenia Șerban a fost anchetat, anul trecut, pentru probele cu drogurile (Sursa foto: Instagram)

„Dispune emiterea unui ordin de protecție pe o perioadă de 12 luni de la pronunțare, cuprinzând următoarele măsuri: 1. obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe de minim de 300 de metri față de reclamantă, cu excepția situațiilor în care părțile trebuie să se prezinte împreună la instanță, la organele de cercetare/urmărire penală sau în fața altor autorități publice;

2. obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe de minim de 300 de metri față de domiciliul reclamantei din București, sector 4; 3. obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe de minim de 300 de metri faţă de locuința reclamantei din București, sector 4; 4. interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată pe portalul instanțelor.

Eugenia Șerban nu se confruntă cu probleme doar în legătură cu fiul său. În urmă cu patru ani ea a fost diagnosticată cu două tipuri de cancer, unul fiind cancerul la sân. Actrița a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale, iar în final a reușit să învingă boala.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre