Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfa zilei despre cel mai nou cuplu: Fiul Andreei Esca se iubește cu o fată mai mare cu șapte ani

Bârfa zilei despre cel mai nou cuplu: Fiul Andreei Esca se iubește cu o fată mai mare cu șapte ani
La doar câteva zile de când a început difuzarea show-ului America Express, au apărut și primele bârfe. Se pare că s-ar fi înfiripat și un nou cuplu. De cine s-ar fi îndrăgostit fiul Andreei Esca?

America Express nu le-a adus concurenților doar misiuni aproape imposibil de realizat, ci se pare și o idilă. Iar protagonistul este chiar fiul Andreei Esca. Să fie oare doar o bârfă sau se lasă cu o poveste de iubire?

Paparazzi Cancan au descoperit câteva imagini drăguțe cu fiul Andreei Esca, Aris Eram și Laura Giurcanu. Cei doi au fost filmați când luau masa la restaurant, apoi porumbeii au discutat în mașină și s-au sărutat. Despre viața sentimentală a lui Aris Eram, în vârstă de 20 de ani,  nu s-au aflat multe până acum pentru că tânărului i-a plăcut dintotdeauna discreția.

În ceea ce o privește pe Laura Giurcanu, aceasta este mai mare cu aproape șapte ani decât fiul Andreei Esca, ea urmând să împlinească 27 de ani în decembrie.

Aris Eram și Laura Giurcanu, sărut pasional în mașină. Sursă foto: Cancan

 

Ar mai fi o problemă pe care ar putea să o pună pe tapet cârcotașii și anume faptul că tânăra este mai înaltă decât Aris Eram. Dar unde există dragoste, astfel de amănunte nu contează.

Au luat masa la un restaurant indian

Potrivit informațiilor oferite de Cancan care i-a surprins pe cei doi amorezi, aceștia s-au îmbrăcat lejer, iar Laura a venit să-l ia pe Aris de acasă. Tinerii au fost la un restaurant indian, unde pare că s-au simțit foarte bine. Sursa citată spune că, la un moment dat, tânăra s-a invitat acasă la Aris, iar acest lucru l-a pus în dificultate pe fiul Andreei Esca.

Atunci, Laura s-ar fi supărat, dar a încercat cât a putut să țină situația sub control. După ce momentul neplăcut s-a dus, cei doi concurenți America Express s-au urcat în mașină, unde Laura a fost împăcată cu un sărut. Aris a fost dus acasă, apoi tânăra și-a continuat drumul, probabil cu gândul la următoarea întâlnire.

UpDate. Reacția Laurei Giurcanu la bârfă

”Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis”, a spus Laura Giurcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Aris Eram și mama lui, Andreea Esca, nu au făcut nicio declarație despre ceea ce a apărut în media mondenă. Cu siguranță, însă, că nu se aud încă clopote de nuntă!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre