Simona Ionescu / Redactor Șef

Bârfoteca. Meghan Markle se pregătește să intre în politică. Ce funcție țintește

Bârfoteca. Meghan Markle se pregătește să intre în politică. Ce funcție țintește
Ducesa de Sussex se pare că are planuri mari în ceea ce privește propriul viitor. Surse apropiate au dezvăluit care ar fi următorul pas al actriței, după interviul faimos cu Oprah. Meghan Markle ar vrea să intre în politică.

Conform unor surse ale publicației Dailymail, Meghan Markle plănuiește să intre în politică în curând. Potrivit unui politician britanic care a fost în funcția fostului prim-ministru britanic Tony Blair și are legături strânse cu Washingtonul, ducesa a lucrat deja cu democrații seniori. Asta pentru a ajuta la construirea echipelor de strângere de fonduri ale unei campanii pentru Casa Albă. 

Meghan ar fi deja în contact cu o serie de democrați seniori, cu scopul de a-și pregăti terenul pentru a porni o carieră promițătoare în politică. Se pare că acesta ar fi și motivul pentru care ducesa nu a renunțat la cetățenia americană. „Unul dintre motivele pentru care a fost atât de dornică să nu renunțe la cetățenia americană a fost pentru a avea opțiunea de a intra în politică”, a declarat o sursă neidentificată anul trecut. 

Meghan Markle se pregătește să intre în politică. Țintește funcția de președinte 

Ducesa de Sussex le-a spus anterior prietenilor despre ambițiile sale politice. Iar acum speră ca interviul ei de succes cu Oprah Winfrey să consolideze sprijinul în SUA. „Rețelele Blairite, internaționaliste și ale partidelor democratice zumzăie cu discuții despre ambițiile politice și potențiali susținători ai lui Meghan”, a declarat sursa anonimă ziarului britanic. 

Se crede că Markle, în vârstă de 39 de ani, țintește la campania din 2024 dacă președintele Biden, care va avea 82 de ani, decide să nu mai candideze pentru un al doilea mandat, a spus sursa. Dacă ar avea succes, ar deveni prima femeie președinte american. „Meghan este întruchiparea visului american. Într-o zi, s-ar putea să o vedem pe Meghan devenind președinte ”, a spus anterior autorul cărții „ Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family ”, Omid Scobie. 

Foto: Facebook

Contesa-vampir. Cea mai feroce criminală din istorie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre