Simona Ionescu / Redactor Șef

Bat clopote de nuntă în familia Clejanilor. „Mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă”

Bat clopote de nuntă în familia Clejanilor. „Mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă”
Ioniță de la Clejani ar trebui să fie un tată fericit, pentru că i se mărită una dintre fete. Ramona de la Clejani a dat vestea cea mare.

A trecut printr-un divorț greu și nu a mai sperat că va fi vreodată fericită. Dar iată că soarta i s-a schimbat.

Bat clopote de nuntă în familia Clejanilor. „Mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă”

După mariajul eșuat și divorțul care i-a creat mari problema, Ramona de la Clejani, fiica lui Ioniță credea că fericirea nu o va mai găsi niciodată. Dar Divinitatea i-a scos în cale un bărbat bun ca pâinea caldă, care i-a arătat ce înseamnă dragostea. Bruneta este foarte îndrăgostită și spune că este bărbatul pe care l-a căutat dintotdeauna.

Și pentru că toate lucrurile s-au aliniat, ea se pregătește acum de nuntă. Alesul inimii sale este Andy Paris, un saxofonist excepțional care i-a readus zâmbetul pe buze.

„Nu am crezut niciodată că soarta îmi va surâde și că și eu voi mai putea fi fericită”

„Puzzle-ul vieții mele acum este complet. Dumnezeu mi-a dăruit tot ce mi-am dorit. Mi-a trimis cel mai bun soț care să-mi poarte de grijă. Să mă protejeze și să nu mă mai simt singură. Nu am crezut niciodată că soarta îmi va surâde și că și eu voi mai putea fi fericită. Dar uite că se poate”, a declarat Ramona de la Clejani, potrivit Spynews.

„Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață”

Ramona speră ca de data asta povestea ei de iubire să nu se mai termine și să rămână alături de iubitul ei până la adânci bătrâneți. „Odată cu vindecarea sufletului a venit totul, fără să cer, fără să forțez nimic. Nici nu știu cum să explic, de emoții și de fericire. Povestea pe care o trăiesc alături de colegul și iubitul meu Ady Paris, acordeonistul, perfect pentru mine…

Consider cu modestie că și eu am dreptul la viață. Nu-mi doresc decât liniște, să pot dezvolta totul după gândirea mea.”, a mai spus Ramona de la Clejani.

Sursă foto: stiridiaspora

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre