Simona Ionescu / Redactor Șef

Bat clopote de nuntă. O celebră prezentatoare tv își pune pirostriile. Cine e fericitul mire

Bat clopote de nuntă. O celebră prezentatoare tv își pune pirostriile. Cine e fericitul mire
E frumoasă, talentată și în curând va deveni mireasă. După o căsătorie ratată și mai multe relații eșuate, și-a găsit fericirea în brațele unui prezentator.

În curând se va căsători și își va vedea visul împlini visul. Când va avea loc fericitul eveniment.

Bat clopote de nuntă. O celebră prezentatoare tv își pune pirostriile. Cine e fericitul mire

De doi ani, Albertina Ionescu, frumoasa prezentatoare de la TVR 1, se iubește cu un prezentator de emisiuni de business, iar în curând cei doi își vor uni destinele. Noul iubit al Albertinei Ionescu este Constantin Opriș, mai mic cu patru ani decât ea. Potrivit informațiilor oferite de Click, viitorul soț al Albertinei este originar din Turnu Măgurele și a lucrat ca reporter.

„Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare”

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență.

 

Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare.”, a declarat Albertina pentru Elle.

Constantin are 14 ani de televiziune

Iubitul Albertinei e îndrăgostit de televiziune, iar în acest moment este moderator al unei rubrici de afaceri la Prima Tv și o emisiune la Profit.ro. El și-a descris iubita ca fiind de o eleganță desăvârșită, inteligentă și extrem de sinceră. „În 2007 m-am mutat în București, iar pe la începutul lui 2008 am ajuns să lucrez întâmplător la Euforia TV, ca reporter la o emisiune, după care am continuat ca reporter/coprezentator la altă emisiune tv.

De atunci, mi-am dorit să lucrez în televiziune, asta pentru că de ceva vreme tot prezentam evenimente artistice, baluri ale bobocilor, campanii electorale, zile de municipii și cam tot ce necesita un prezentator…automat s-a născut și pasiunea pentru TV. La GiGa TV , am fost chemat să dau o probă de prezentator știri. (…)

Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică»”, a mărturisit și Constantin Opriș.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre