Simona Ionescu / Redactor Șef

Bătaie cu pumni și bastoane la concertul Carla’s Dreams

Bătaie cu pumni și bastoane la concertul Carla’s Dreams
Exces de zel, euforie, oameni stresați și cu un comportament agresiv – iată ingredientele care favorizează un scandal monstru, oricând. S-a întâmplat chiar zilele trecute.

A fost bătaie cu pumni și bastoane la concertul Carla’s Dreams, într-un club de fițe din Iași. Vineri seara, un grup de tineri au fost agresați de agenții de pază ai clubului, iar motivul e absolut incredibil.

Reprezentanții clubului au avut grijă să întărească efectivele de pază și ordine cu ocazia evenimentului. Formația e una foarte iubită de public, iar deseori fanii au exagerat cu apropierea de artiști. Prin urmare, pentru ca vocalistul să fie protejat de eventualii fani îcare s-ar fi aruncat asupra sa, agenții de pază din club au fost atât de vigilenți încât chiar ei au iscat un scandal monstru. Finalizat cu o bătaie în toată regula, cu pumni și bastoane.

Bătaie cu pumni și bastoane la concertul Carla’s Dreams

Bzi.ro a intrat în posesia unor înregistrări video în care se observă cum agenții de pază lovesc mai mulți tineri. După cum declară iubita unuia dintre cei bătuți, totul ar fi fost declanșat de faptul că tânărul ar fi condus-o până la baie. După ce tânăra a  intrat, el a rămas afară să o aștepte. Explicația lor e că tânăra nu se simțea prea bine.

Aproape de intrarea toaletelor pentru femei se află zona VIP a clubului, agenții de pază au considerat că bărbatul stătea acolo ca să îi vorbească solistului Carla’s Dreams, când acesta urma să ajungă. Iar pentru ca vedeta să nu fie deranjată, preventiv, tânărul a fost luat la bătaie.

Decalarația iubitei tânărului bătut

Tânăra de la care a pornit totul a relatat cele întâmplate.

„În noaptea de 25.09.2021, în incinta clubului  am fost tratați foarte urât, iar agresivitatea și limbajul vulgar au fost pe plan primordial.

Totul a început cu o discuție între domnul de la securitate și iubitul meu. În care iubitul meu îi explica domnului de la pază că stă cu mine pentru a fi sigur că sunt bine și nu leșin. Deoarece cu câteva zile înainte leșinasem. Iubitul meu i-a explicat domnului de la pază că nu intră cu mine în baie, doar că mă așteaptă pe hol. Domnul a început să îi vorbească urât și să îl împingă către ieșire, chemând mai mulți domni de la securitate.

După câteva minute de discuții am plecat la masa noastră, unde totul era strâns, deși noi nu consumasem nici jumătate din ce comandasem. După ce ni s-a adus nota forțat, fără cererea noastră, am fost scoși afară ca niște criminali și agresați.

De la bun început, când ne-au dus în stradă, pe iubitul meu și fratele său au început să îi lovească cu pumnii, cu bastoanele și cu spray paralizant în ochi, deși noi am fost foarte calmi și nu i-am agresat în niciun mod. După ce le-au dat cu spray paralizant, au plecat vorbind vulgar și râzând. În urma acestui conflict, iubitului meu i-au smuls lanțul de aur de la gât, nefiind înapoiat, iar fratelui său – brățara. Iubitul meu are diverse urme pe corp de la baston, pumni etc.”, a declarat tânăra, conform Bzi.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre