Simona Ionescu / Redactor Șef

Bebelușa Ioana a demisionat de la Cronica Cârcotașilor! Am aflat motivul real al plecării – Exclusiv

Bebelușa Ioana a demisionat de la Cronica Cârcotașilor! Am aflat motivul real al plecării – Exclusiv
Frumoasa și haioasa Ioana Petric se desparte de publicul pe care l-a făcut să zâmbească mai bine de un deceniu. „Bebelușa” a dat o veste șoc fanilor, în urmă cu puțin timp: pleacă de la Cronica Cârcotașilor. Nu a explicat de ce, însă noi am aflat adevăratul motiv din spatele acestei decizii.
Ioana Petric: „E momentul sa ne luam LA REVEDERE! Colaborarea mea cu @primatvoficial si dragii mei cârcotași se încheie aici.
Multumesc @serbanhuidu si intregii echipe @cronicacarcotasilor pentru incredere, prietenie, rasete, profesionalism si acesti 15 ani magici. Va iubesc pe toti (dar voi stiti deja asta) si va urez ca pe 15 Martie, sa incepeti Cronicuta 2.0 cu succes si audiente maxime!
Au fost 15 ani extraordinari, atat de plini si de fericiti, ca n-as putea sa ii cuprind in doar cateva cuvinte. Mi-am petrecut jumătate din viata alaturi de oamenii astia frumoși, care mi-au fost colegi, prieteni, mentori si familie adoptiva, prin urmare aceasta decizie, care imi apartine 100%, nu a fost deloc una ușoară. Cu toate astea, in adâncul sufletului meu, sunt convinsa ca e cea corecta.
Cred ca in viata e important sa iti accepți propriul adevăr si chiar daca inevitabil te gândești si la cei din jur, sa faci ceea ce e mai bine pentru tine. Iar eu asta am simtit acum- nevoia unui nou inceput, nevoia de a ma redescoperi, de a-mi demonstra mie niste lucruri si de a face loc altor visuri.
Dar nu pot trece le capitolul următor, fara a-mi lua ramas bun de la voi, cârcotașii mei dragi. Pentru tot ce am trait in acesti 15 ani va sunt recunoscătoare vouă, celor de acasa. ❤️ M-ati primit cu caldura si m-ati facut sa ma simt susținută si apreciata. Va multumesc pentru tot si inainte sa ne întristăm, va promit ca acesta nu este un mesaj de adio. Sunt sigura ca viata le va așeza pe toate in asa fel încât sa ne ne revedem curand, cu forte proaspete si alte proiecte minunate. Pana atunci…o sa imi fie dor! ♥️
Privesc cu incredere spre viitor si imi cant si eu ca Freddie, dragul de el:
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile, still, stays on…
SHOW MUST GO ON!”, a transmis ea pe rețelele sociale.

Într-un interviu acordat recenet publicației noastre a anunțat, subtil, plecarea!

„Sunt într-o perioada mai ciudată a vieții, o perioadă de tranziție, în care simt nevoia să petrec mai mult timp cu mine, să mă descopăr și să mă înțeleg, ca să pot vedea ceva mai clar viitorul.

Ioana Petric - retetesivedete.ro

Simt cumva că urmează niște schimbări majore în viața mea, lucru care mă sperie și mă entuziasmează în același timp. Am o familie frumoasă, din punctul asta de vedere chiar sunt norocoasă. După peste 30 de ani părinții mei încă se iubesc și mă iubesc și mi-au fost mereu exemplu, inspirație și sprijin, chiar dacă am plecat destul de devreme de acasă. (…)

Cât despre iubirul meu ce să zic, arată foarte bine, înalt, blond, ochi albaștri (râde). Avem o relație frumoasă, chiar dacă momentan la distanță. Suntem două firi rebele și independente. Dar suntem prieteni de mici și asta cred că ne ajută, pentru că ne cunoaștem bine și avem încredere unul în celălalt. El e mult mai calm, mai blând și mai așezat decât mine și mă bucur că, deși activăm în domenii diferite, mă înțelege și mă susține. El se ocupă de design și amenajări interioare”, dezvăluia Ioana Petric în exclusivitate pentru Rețete și Vedete.ro

Motivul real al plecării

Ioana și iubitul ei doresc să se căsătorească, iar apropiații celor doi susțin că în afară de acest aspect e vorba și despre o afacere pornită de ei care necesită mai multă implicare din partea vedetei. Astfel, nici nu intră în discuție o plecare la un alt post de televiziune sau să mai rămână, momentan, în atenția publicului.

Ioana va rămâne activă în mediul online și își va susține în continuare foștii colegi de la Cronicuță și de la Prima TV prin gânduri bune.

CRONICA CÂRCOTAȘILOR SE ÎNTOARCE CU UN SEZON NOU, MAI DINAMIC, MAI AMUZANT ȘI MAI IMPREVIZIBIL

Primăvara le aduce telespectatorilor Prima TV o veste bună: Cronica Cârcotașilor revine cu sezonul 47, unul mai amuzant și mai savuros. Șerban Huidu și Codruț Kegheș (Dezbrăcatu) vor fi gazdele serilor de miercuri. Din 15 martie, de la ora 20.00, pamfletul și umorul fac casă bună împreună. “Este un nou sezon și un nou format. Așa că, până ce totul va fi pus la punct, trebuie să fiu alături de colegii mei. Sperăm că veți fi și voi alături de noi și în sezonul 47. Cârcotași din toate zările uniți-vă!”, îndeamnă Șerban Huidu.

Cronica Cârcotașilor va readuce pe micul ecran topurile deja consacrate și scenetele cu personaje îndrăgite de telespectatori. Gabriela Marin revine cu întrebări grele și momente amuzante iar Bogdan Nicolai aduce în fiecare miercuri seara a lui pastilă amuzantă de analiză a știrilor zilei.

Codruț Kegheș, a.k.a Dezbrăcatu, e pregătit de marea revedere și are un mesaj pentru vânătorii de bâlbe de pretutindeni. “Rămâneți în alertă, dragi cârcotași! Vânați, vânați și iar vânați! Voi sunteți baza noastră și cu ajutorul vostru aducem la televizor cele mai tare bâlbe.”

Sezonul nou al Cronicii Cârcotașilor se întoarce cu o emisiune mai ceva ca…oricând: mai dezinhibată, mai dinamică, mai savuroasă și mai excentrică. Nu ratați revenirea celor mai iubiți cârcotași, din 15 martie, de la 20.00, la Prima TV.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre