Simona Ionescu / Redactor Șef

Bebelușul de 3 luni al lui Philipp Plein, în stare critică în spital: „Nu mai am lacrimi…”

Bebelușul de 3 luni al lui Philipp Plein, în stare critică în spital: „Nu mai am lacrimi…”
Philipp Plein este un brand la mare căutare printre exponenții showbiz-ului autohton. În spatele mărcii e un designer german tânăr, de 45 de ani, care trăiește acum drama vieții lui.

Exasperat de durere, creatorul a povestit totul. Bebelușul în vârstă de 3 luni al lui Philipp Plein este internat în stare critică în spital. Drama prin care trece artistul a fost detaliată într-o postare emoționantă în care l-a filmat pe fiul său în vârstă de trei luni, chinuindu-se cu boala, în timp ce semnele vitale îi sunt captate prin numeroșii senzori lipiți de trupul micuț.

Philipp Patrick Hannes Plein este un designer de modă german, antreprenor și fondatorul Philipp Plein International Group, care include mărcile Philipp Plein, Plein Sport și Billionaire. Potrivit revistei Forbes, anul acesta averea designerului a ajuns la 800 de milioane de euro. De altfel, Philipp Plein a fost listat în mod constant an de an, ca fiind unul dintre cei mai bogați 300 oameni din Elveția în topurile anuale publicate de Bilanz. El și-a fondat brandul de lux în 1998.

Philipp Plein este aproape miliardar

Născut în Munchen, Bavaria, a urmat studii de drept, la Universitatea din Erlangen-Nürnberg înainte de a  proiecta paturi de lux pentru câini, dar nu și-a finalizat diploma. Apoi și-a schimbat orientarea spre carieră, fondând Philipp Plein International Group în orașul său natal, la 20 de ani.

Philipp Plein și Lucia Bertoli au împreună doi copii (Sursa foto: Instagram)

Succesul a fost rapid. Primele colecții ale lui Plein au fost jachete militare vintage pe care le-a brodat cu cranii din cristale Swarovski și le-a vândut la Maison et Objet din Paris.  Într-o singură zi, Philip Plein a generat 100.000 de euro. Primul magazin la deschis în Monte Carlo, iar primul showroom la Milano. Au urmat apoi toate marile orașe ale lumii.

Bebelușul lui Philipp Plein, în stare critică în spital

Bebelușul de 3 luni al lui Philipp Plein a ajuns, de Crăciun, în stare critică la spital. „Nu mi-au mai rămas lacrimi după atâtea zile de durere și luptă… Familia noastră a fost devastată în ziua de Crăciun când l-am dus pe micuțul nostru Rouge la spital. Starea lui a devenit gravă după ce cu câteva zile mai devreme el și fratele său, Rocket, aau fost testați pozitiv pentru RSV-VIRUS 2”,  a împărtășit designerul Philipp Plein pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Philipp Plein (@philippplein)

Starea copilului era așa de gravă încât avea nevoie de asistență 24 de ore din 24: „Rouge avea nevoie urgentă de oxigen. Ultimele trei zile au fost foarte dificile pentru bebelușul nostru, care are doar 11 săptămâni”.

Designerul are trei copii

Designerul a povestit că micuțul lui are parte de cele mai bune îngrijiri, și nu e slăbit din ochi de mama sa. „Lucia este cu îngerul nostru în spital și nu l-a lăsat singur nici măcar un minut! Când este treaz, îi cântă și îi ține mâinile mici. Ochii lui Rouge par atât de triști, dar încă mai găsește puterea de a zâmbi din când în când.

Romeo și Rocket sunt acasă cu mine în aceste zile. Ei nu pot intra în spital, la Rouge, deoarece este important să se respecte carantina. Vestea bună este că Rouge a început să hrănească din nou cu biberonul astăzi. Este foarte puternic și este eroul nostru! Romeo și Rocket nu au deschis încă cadourile sub brad. Am decis să facem acest lucru când suntem din nou împreună, cu toții, acasă”, a mai scris designerul în vârstă de 45 de ani, pe Instagram.

Al doilea copil al designerului și al iubitei sale, Lucia Bartoli, s-a născut pe 6 octombrie și se numește Rouge Sky Galaxy. Primul lor fiu, Rocket Halo Ocean, s-a născut pe 16 mai 2022. De asemenea, Philipp Plein mai are și un fiu în vârstă de 10 ani, Romeo, care locuiește cu mama sa în Brazilia, dar  care a venit la tatăl său și la frații lui, de Sărbători.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre