Simona Ionescu / Redactor Șef

Pavel Bartoș, operat de urgență! Își petrece Sărbătorile pe patul de spital

Pavel Bartoș, operat de urgență! Își petrece Sărbătorile pe patul de spital
Pavel Bartoș, unul dintre cei mai iubiți actori din România, face sărbătorile la spital.  Actorul a fost operat și a primit accesorii medicale pentru a putea „funcționa”.

Pavel Bartoș petrece sărbătorile la spital, după ce a fost nevoit să sufere o operaţie complexă de menisc, ligament încrucişat şi cartilaje. Aceasta a avut loc chiar de Crăciun. În perioada următoare actorul va fi nevoit să se deplaseze ajutat de cârje.

Pavel Bartoș îi mulțumește medicului pentru sărbătorile în spital

„Recunosc, anul astă Moș Crăciun mi-a adus mai multe cadouri decât mă așteptam și unul nu pentru că am fost cuminte, din contră, pentru că am fost tare neastâmpărat și cu o operație m-a gratulat! Una la menisc, ligament încrucișat și ceva cartilaje de reparat, dar sunt bine, acum și sănătos, culmea, la fel de frumos! E … un pic o să mă chinui cu aceste bețe de schi, pardon, catalige în formă de cârje, dar până mă însor îmi trece!

Pavel Bartoș va merge în perioada următoare ajutat de cârje (Sursa foto: Instagram)

Oricum Moș Crăciun a avut grijă să mi-l aducă pe cel mai bun în astfel de situații, domnul dr. Codorean Ion, vorba aia cunoscut de mulți oameni, unii chiar campioni olimpici, ca tata la astfel de probleme. Mulțumesc tare mult, domnule doctor, că ați avut răbdare, măiestrie și încrederea că în ciuda tuturor celor arătate de mine, dumneavoastră chiar credeți că aș putea deveni chiar și campion olimpic!

Pavel Bartoș a ajuns în spital, de Crăciun. El a fost operat (Sursa foto: Instagram)

Recuperare ușoară să am, pentru că e una de lungă durată și tare mult de muncă, dar va fi bine. Sărbători fericite in continuare oameni buni și să dacă sunteți neastâmpărați, să rămâneți sănătoși!”, a anunțat, miercuri seara, pe rețelele socoale,  Pavel Bartoş.

Actorul a slăbit considerabil

Celebrul actor este tată de fete și familist convins. În tinerețe a jucat rugby și hochei, a făcut patinaj viteză și nu s-a ținut departe nici de terenul de fotbal. Când s-a lăsat, s-au acumulat și kilogramele. După ce a avut ani buni în care nu puțini au fost cei care au râs pe seama rotunjimilor sale, Pavel Bartoș s-a pus serios la dietă.

El a slăbit considerabil, așa cum se vede și în imaginile făcute publice din spital. Asumarea noii sale siluete a avut legătură cu comedia de mare succes ce a fost lansată anul acesta, Ramon. Pentru acel rol, Pavel Bartoș nu a mai avut de ales, și a slăbit 12 kilograme. Apoi s-a simțit așa de bine în pielea sa, încât a decis să țină de noua siluetă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre