Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Gabor a venit acasă. „Călătoria de întoarcere este o îmbrățișare vindecătoare”

Ramona Gabor a venit acasă. „Călătoria de întoarcere este o îmbrățișare vindecătoare”
Zece ani i-au trebuit Ramonei Gabor să-și vindece rănile provocate de decesul mamei sale. Anul acesta, sora Ramonei Gabor s-a întors acasă.

Indiferent cât de bine i-ar merge în Dubai, sufletul Ramonei Gabor a rămas tot acasă. Tânăra s-a întors anul acesta să petreacă sfânta sărbătoare a Crăciunului, la Bacău, alături de familie.

Sora Monicăi Gabor a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a explicat fanilor motivul pentru care timp de zece ani n-a putut să mai vină acasă. Ea și-a făcut prietenii din online fericiți cu un video în care se bucura de zăpadă ca un copil. De asemenea, fanii au văzut-o pe Ramona patinând, dar și primind colindători și bucurându-se de bradul de Crăciun.

„Am regăsit căldura vechilor tradiții, creând noi amintiri care rezonează cu spiritul iubirii și al păcii”

„După un deceniu în care am evitat ecourile Crăciunului trecut de la moartea mamei mele, anul acesta am luat decizia de ultim moment de a mă întoarce acasă.

Printre fețele familiare ale familiei și ale prietenilor din copilărie, am regăsit căldura vechilor tradiții, creând noi amintiri care rezonează cu spiritul iubirii și al păcii. Uneori, călătoria de întoarcere este o îmbrățișare vindecătoare”, a povestit Ramona pe contul său de socializare.

„Încercăm să ne vedem foarte des, mă vizitează ei în Dubai sau ne întâlnim în Europa, America”

Cu ceva timp în urmă, Ramona a vorbit despre relația pe care o are cu surorile sale, Monica și Alina. „Eu cu familia mea mă văd foarte des, doar că nu e pe rețelele sociale. Încercăm să ne vedem foarte des, mă vizitează ei în Dubai sau ne întâlnim în Europa, America. Întotdeauna încercăm să ne facem timp pentru familie, iar revederea e foarte dulce”, s-a destăinuit atunci Monica Gabor.

Vedeta susține că Alina, sora mai mare e cea care le dă cele mai bune sfaturi,  pentru că e „cea mai înțeleaptă dintre noi”. De asemenea, a povestit cât de legată e de Monica Gabor, mărturisind și faptul că „ne întâlnim peste tot, călătorim ș-i vorbim în fiecare zi, cam cel puțin o oră pe zi”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre