Simona Ionescu / Redactor Șef

Bebeto a lui Reghecampf își face curaj să facă pasul cel mare. Ce o așteaptă pe Anamaria Prodan

Bebeto a lui Reghecampf își face curaj să facă pasul cel mare. Ce o așteaptă pe Anamaria Prodan
Nu doar Anamaria Prodan și-a făcut debutul în filmul „Complotul Bonelor”, ci și fiul său, Bebeto. Adolescentul a recunoscut că are iubită.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, Bebeto a recunoscut că are iubită și încă nu i-a prezentat-o mamei sale, Anamaria Prodan. Iată de ce.

La premiera filmului „Complotul Bonelor”, Bebeto a vorbit pentru prima dată despre faptul că se uită după fete și ar avea și o iubită. Mama nu e pusă la curent cu acest subiect, pentru că adolescentul se pare că s-ar cam teme de reacția impresarei. Bebeto însă, are de gând ca întâlnirea de gradul zero să aibă loc cât de curând, dar probabil că deocamdată își face curaj să facă pasul cel mare.

Ce calități trebuie să aibă fata pe care să o placă Bebeto

Bebeto recunoaște că „mă mai uite după fete, iar o fată mișto pentru mine trebuie să fie inteligentă”. Adolescentul spune că aspectul fizic nu prea contează, dar e important „să arate și ea bine”. În schimb, cel mai mult contrează „cum e ea ca om”. Ce calități trebuie să aibă fata pe care să o placă fiul Anamariei Prodan?

Lansare „Complotul bonelor”

„Contează pentru ea cu cine sunt”

„Să fie foarte respectuoasă, inteligentă… asta contează”, a mărturisit băiatul. Și se pare că adolescentul are o iubită, pe care nu a prezentat-o până acum mamei, dar spune că „o să o fac, cred. Probabil chiar curând”. Nu a făcut acest lucru până acum pentru că se cam teme de ce va spune Anamaria Prodan, întrucât „contează pentru ea cu cine sunt”. Cine e tânăra care i-a pus inima pe jar fiului lui Laurențiu Reghecampf rămâne deocamdată un mister.

Cu iubita din film se înțelege foarte bine

Pe de altă parte însă, Bebeto a vorbit despre iubita pe care o are în filmul „Complotul Bonelor”. Tânărul a afirmat că aceasta are 13 ani, iar „în film suntem împreună de trei ani”. De asemenea, el a recunoscut că „ne-am înțeles foarte și în afara filmărilor”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre