Simona Ionescu / Redactor Șef

Ben Affleck își caută din nou jumătatea, însă are o condiție care nu se negociază. J-Lo o să fie furioasă!

Ben Affleck își caută din nou jumătatea, însă are o condiție care nu se negociază. J-Lo o să fie furioasă!
Ben Affleck se simte pregătit să înceapă să se întâlnească cu alte femei după despărțirea de Jennifer Lopez. Dar are o condiție peste care nu va trece.

Viața merge înainte pentru Ben Affleck, care se gândește din ce în ce mai mult să înceapă să meargă la întâlniri. Condiția este ca femeia pe care o va scoate în oraș să nu aibă nici o legătură cu băutura.

„El vrea să se întâlnească doar cu cineva care nu are legătură cu băutura sau este în recuperare”

Ben Affleck a suferit mult după despărțirea de Jennifer Lopez, dar e gata să-și facă o nouă relație. „Ben nu a renunțat la relații și, în sfârșit, se simte pregătit să meargă mai departe și să înceapă să întâlnească alte femei. El nu se va arunca în ceva serios până când divorțul nu va fi finalizat. Ca orice alcoolic, Ben se trezește cu un singur scop în minte: Să rămână treaz pentru acea zi. El vrea să se întâlnească doar cu cineva care nu are legătură cu băutura sau este în recuperare. Acești ultimi doi ani au fost grei pentru Ben și, pe măsură ce începe să se vindece, un lucru este foarte clar: sănătatea este mai presus de orice. Nu are de gând să își pună viața în pericol”, a declarat o sursă pentru Daily mail.

Toată lumea se teme că se va apuca iar de băut

După ce Affleck s-a mutat din conacul de 68 de milioane de dolari în propria garsonieră închiriată în Brentwood, California, prietenii s-au temut că ar putea să se reapuce de băut, ca urmare a stresului. Dar neîncrederea acestora l-a deranjat pe Affleck. „Ben încearcă să evite să citească știrile, dar l-a supărat faptul că oamenii au crezut că a recidivat”, susțin sursele.

Ben nu se va aventura într-o relație serioasă decât după terminarea divorțului

„Am început să regret unele lucruri pe care le făceam când eram beat”

Într-un interviu din 1998, Ben Affleck a fost deschis cu privire la lupta sa împotriva dependenței de alcool.

„Am vrut doar să mă opresc. Am început să regret unele lucruri pe care le făceam când eram beat. La început era amuzant, apoi m-am gândit că am rănit sentimentele unei persoane, m-am făcut de râs sau nu am vrut să o sărut pe acea fată. Nu am aproape nicio inhibiție, așa că este periculos pentru mine”, s-a destăinuit acesta.

„Băutura a creat multe probleme conjugale”

Actorul a căutat tratament pentru alcoolism în 2001 și a mers din nou la dezintoxicare în 2017 și 2018. „Am băut relativ normal pentru o lungă perioadă de timp. Dar am început să beau din ce în ce mai mult atunci când căsnicia mea se destrăma. Asta a fost în 2015, 2016. Băutura, desigur, a creat xmulte probleme conjugale”, a mărturisit vedeta în 2020 pentru The New York Times.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri