Simona Ionescu / Redactor Șef

Benone Sinulescu a murit! Soția lui a povestit chinurile prin care a trecut artistul. E doliu în toată țara

Benone Sinulescu a murit! Soția lui a povestit chinurile prin care a trecut artistul. E doliu în toată țara
La ora 14 și jumătate, medicii au dat familiei dureroasa veste. Benone Sinulescu s-a stins pe patul de spital.

Îndrăgitul artist s-a stins, la 84 de ani, pe patul de spital, la Arad.

Potrivit soției sale, acesta a început să se simtă rău încă de duminică. Au chemat salvarea și medicii au decis să-l ducă la Spitalul Județean Arad, să-l interneze, pentru investigații mai amănunțite. Artistul era știut cu mai multe probleme de sănătate.

În luna iunie, Benone Sinulescu a fost gasit căzut, în casă, însă a fost dus la o clinică de specialitate, a fost tratat și părea că s-a recuperat.

Moartea șocantă a artistului a îndoliat întreaga țară. Momentan nu se știe oficial care a fost cauza decesului și nici dacă se va efectua o necropsie. Primele suspiciuni sunt că o pneumonie l-a răpus pe iubitul cântăreț.

Ce a pățit Benone Sinulescu în vară

Elena Sinulescu este inginer chimist de meserie și este soția lui artisului de peste 40 de ani.

Elena Sinulescu, soția artistului, a publicat pe 11 iulie, o scrisoare adresată fanilor artistului.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu, Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.”, a transmis femeia.

Vom reveni cu amănunte.

Odihnească-se în pace! 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre