Simona Ionescu / Redactor Șef

Benone Sinulescu, dus cu targa acasă de la spital. Mesajul artistului

Benone Sinulescu, dus cu targa acasă de la spital. Mesajul artistului
A trecut tot ce a fost mai greu pentru Benone Sinulescu. Artistul a ajuns acasă. Cum se simte unul dintre marii cântăreți ai României?

Nu vrea sub nici o formă să fie operat. Benone Sinulescu a fost externat. Ce se întâmplă acum cu artistul.

Benone Sinulescu, dus cu targa acasă de la spital. Mesajul artistului

Au ieșit la iveală noi detalii despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. După o perioadă cu adevărat cumplită pentru cântăreț, acesta a început să se simtă din ce în ce mai bine. Benone Sinulescu nu și-a uitat fanii și, prin intermediul prietenului său, Valentin Guia, a transmis un mesaj acestora la România TV.

”Dumnezeu ne iubește! Rugați-vă și vă dau și vesti bune. Nea Beni iese pe afară, se plimba, el a ales, propria lui opțiune, să treacă și să rămână pe medicamente. Medicii i-au dat și varianta operației. Nea Beni, consultându-se cu familia a ales medicația și dă rezultate.

Atâta timp cât melodiile lui și lucrurile sfinte din patrimoniu ale acestui neam există, nea Beni va trăi veșnic. Nea Beni vă iubește pe toți. Cu mânuțele alea va mai întoarce roata. Tatăl Ceresc ne iubește și ni-l mai lasă aici să ne mai bucure sufletele”, a declarat bărbatul.

Benone Sinulescu a avut arterele înfundate

Potrivit impresarului său, cunoscutul cântăreț a ieșit din spital acum o săptămână, dar atunci nu a putut să se țină pe picioare și a fost adus cu targa. De atunci, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, dar trebuie să respecte întocmai recomandările medicilor. Acesta trebuie să își administreze medicamentele, să se odihnească și să mănânce cât mai sănătos. Artistul a fost la un pas de o tragedie, după ce a avut arterele înfundate.

Ce a declarat soția lui Benone Sinulescu

Cu ceva timp în urmă însă, soția lui Benone Sinulescu a mărturisit că nu ar fi vorba de artere înfundate, ci de alte probleme de sănătate. „Am citit şi eu diverse ştiri pe tema asta, cum că ar avea nu ştiu ce vene ale inimii înfundate. Trebuie să vă spun că medicii au stabilit că nu e cazul pentru aşa ceva.

Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili. Benone are o vârstă. Toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că și colesterolul îşi spune şi el cuvântul. Dar nu ni s-a spus că este imperativ să facem aşa sau pe dincolo. Ca atare, nu aveam ce să refuzăm. Nici eu, nici soţul meu!”, a spus Elena Sinulescu, potrivit playtech.ro.

Sursă foto: spynews

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre