Simona Ionescu / Redactor Șef

Beyoncé cucerește din nou internetul! Ce provocare a lansat Queen B în mediul online

Beyoncé cucerește din nou internetul! Ce provocare a lansat Queen B în mediul online
Beyoncé Knowles dovedește din nou că pur și simplu nu există ceva ce ea nu ar putea face.

Celebra artistă a realizat un videoclip care a devenit rapid viral. În imaginile postate pe Instagram, Beyoncé sărea dintr-o pereche de încălțăminte în alta. O dată cu schimbul pantofilor, Queen B își schimba și ținuta.

Beyoncé a lansat o provocare pe TikTok

Videoclipul ei a apărut rapid pe platforma TikTok, transformându-se într-o provocare, pentru a-și promova noua colecție „DRIP 2” Ivy Park x Adidas. După ce și-au prezentat salturile perfect cronometrate, fanii cântăreței s-au adunat pentru a oferi sprijinul colecției lui Beyonce.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

„Mai bine să fiți iepurașul! Este atât de grozav”, „Nimeni nu ar putea face asta mai bine decât tine B”, „C’mon. Ești noua regină de pe TikTok!”, „Provocările pe TikTok nu erau nimic, asta până ai apărut tu aici! Beyonce te iubim!” „În sfârșit! Beyonce le-a arătat tuturor ce înseamnă să faci cu adevărat o provocare pe TikTok”, „Am nevoie de toți acești pantofi și am nevoie și de corpul tău, mulțumesc”, au spus fanii artistei.

Colaborarea sa anterioară cu Adidas – renumită pentru tema în maro și portocaliu – a fost lansată în ianuarie și s-a dovedit a fi un succes uriaș pe măsură ce articolele vestimentare s-au vândut în întreaga lume … deși piesele au fost comparate cu uniforma de la Sainsbury de către mulți dintre fanii ei britanici.

Cum s-a simțit Beyonce în pandemie, cu cei 3 copii acasă

Queen B a vorbit despre experiența de mamă a trei copii într-o pandemie, recunoscând că acum este o „ascultătoare mai bună”. Vedeta și soțul ei Jay-Z, pe nume real Shawn Corey Carter, au trei copii împreună: fiica Blue Ivy (în vârstă de opt ani) și gemenii Rumi și Sir Carter (în vârstă de trei ani).

„Am devenit o ascultătoare mai bună. Blue este foarte inteligentă și este conștientă că există o schimbare, dar este treaba mea ca părinte să fac tot posibilul pentru a-i păstra lumea cât mai pozitivă și mai sigură. Cel mai bun sfat al meu este să îi iubim mai mult ca oricând. Îi anunț pe copiii mei că nu sunt niciodată prea tineri pentru a contribui la schimbarea lumii. Nu le subestimăm niciodată gândurile și sentimentele și mă verific cu ei pentru a înțelege cum îi afectează acest lucru”, a spus Beyonce.

O femeie a fost închisă abuziv într-un spital de demență. Cum a scăpat și ce s-a descoperit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre