Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu află în curând ce bani ia de la Claudia Pătrășcanu. Când se finalizează războiul divelor lui Bădălău

Bianca Drăgușanu află în curând ce bani ia de la Claudia Pătrășcanu. Când se finalizează războiul divelor lui Bădălău
În curând se finalizează războiul dintre divele lui Bădălău. Bianca Drăgușanu urmează să afle ce bani ia de la Claudia Pătrășcanu, din cauza declarațiilor care au deranjat-o și pentru care a dat-o în judecată pe fosta actualului ei iubit.

După ce s-au angrenat într-un scandal uriaș în presă care s-a terminat cu un proces câștigat de Bianca Drăgușanu împotriva fostei soții a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, fosta asistentă TV   nu s-a lăsat și a pornit al doilea proces împotriva brunetei, prin care îi cere despăgubiri. În curând, cele două dive vor afla și deznodământul mult așteptat. 

Bianca Drăgușanu a câștigat deja primul proces, în urma căruia s-a stabilit că fosta soție a lui Bădălău nu mai are voie să vorbească public despre blondină. Acest lucru nu a mulțumit-o însă pe Drăgușanu, care susține că a pierdut două contracte de imagine din cauza scandalului, astfel că i-a fost adus un prejudiciu. 

Bianca Drăgușanu cere 36.000 de euro de la Claudia Pătrășcanu 

Contractele de imagine pe care iubita lui Bădălău susține că le-a pierdut valoarează 36.000 de euro, bani pe care aceasta îi cere acum în instanță de la Claudia Pătrășcanu. Dosarul a avut deja primul termen, iar în luna iunie, cele două dive ar trebui să stea față în față. Asta pentru ca instanța să accelereze dosarul și să ia o decizie în acest sens. 

Bianca Drăgușanu susține că scandalul cu fosta lui Bădălău i-a adus un prejudiciu de 36.000 de euro

Practic, în aproximativ o lună cele două dive vor ajunge la o concluzie. Și totodată, instanța va stabili dacă fosta nevastă a lui Bădălău, Claudia Pătrășcanu, e bună de plată. În plus, Bianca Drăgușanu a cerut și o expertiză psihiatrică a adversarei sale. Susține că aceasta nu e în deplinătatea facultăților mentale.

Bianca Drăgușanu a cerut expertiză psihiatrică, Pătrășcanu sare cu acuzații proprii 

Claudia Pătrășcanu nu a tăcut din gura la auzul acuzațiilor cum că ar avea probleme psihice, astfel că i-a răspuns blondei cu propriile nemulțumiri: „Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta? Nu-i mai dă Bădălău bani? Păi a zis că a încetat cu circul și că nu mai pronunță numele meu prin presă și acum ce face? 

Bianca Drăgușanu a cerut expertiză psihiatrică pentru Claudia Pătrășcanu

Aaa… cere bani?! Păi s-au putea să-i cer eu bani, mulți tare…va trebui să demonstreze cum și-a permis să mă facă bolnavă psihic în toată media”, a spus la acel moment Claudia Pătrășcanu. Între timp, timpul se scurge, iar luna iunie va aduce un deznodământ al întregii povești. Rămâne de văzut dacă Bianca Drăgușanu va obține vreun ban de pe urma procesului, dar și care va fi replica artistei Claudia Pătrășcanu. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre