Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu, mult prea fițoasă. Incident urât: angajații de la hotel i-au dau „cu flit”

Bianca Drăgușanu, mult prea fițoasă. Incident urât: angajații de la hotel i-au dau „cu flit”
Figurile Biancăi Drăgușanu par că au început să nu mai fie suportate de nimeni. Blonda e nervoasă după episodul de la munte.

E frumoasă, talentată în afaceri, dar nu-l mai are pe acel vino-ncoa și a deveni tot mai fițoasă în relațiile cu oamenii. De curând Bianca Drăgușanu a pățit ceva la care nu s-ar fi așteptat.

Bianca Drăgușanu, mult prea fițoasă. Și angajații de la hotel îi dau „cu flit”

Cu doar câteva zile în urmă, un film în care Bianca Drăgușanu târa după ea bagajele într-o stațiune montană a făcut înconjurul presei după ce cancan.ro le-a publicat. Sursele unor jurnaliști spuneau atunci că vedeta a plecat câteva zile la relaxare cu iubitul Gabi Bădălău, dar ulterior s-au certat și blonda l-ar fi lăsat cu ochii în soare. De supărare, el nu ar fi ajutat-o nici cu căratul bagajelor. Recent, surse din anturajul vedetei, au spus care a fost de fapt adevărul.

Nu i-a plăcut hotelul de 5 stele și a plecat

Cei doi s-ar fi certat, dar nu pentru că ar fi avut ceva de împărțit. Se pare că Bianca Drăgușanu a fost extrem de nemulțumită de locația unde a dus-o Bădălău și, în consecință, a luat atitudine. Nici măcar preparatele culinare nu i-au plăcut, deși afaceristul ar fi comandat un meniu în valoare de 500 de euro.

Sursele spun că Bădălău junior ar fi încercat să o calmeze cât a putut, dar Bianca nu s-a lăsat convinsă, ba chiar s-a enervat și mai rău.

„Bianca a fost foarte nervoasă din cauza asta. Și că mâncarea a fost proastă, dar și că nimeni din staff nu s-a oferit să o ajute cu bagajele. De aia a plecat și de aia s-a și certat cu Gabi. El a încercat să o calmeze și să o facă să rămână”, au spus apropiații celor doi.

Angajații de la hotel nu au vrut să o ajute

Supărată, fosta soție a lui Alex Bodi s-a hotărât să plece spre București. Și pentru că nici un angajat al hotelului nu s-a înghesuit să o ajute, ca o femeie hotărâtă ce este, și-a cărat singură bagajele până la mașina care se afla la ceva distanță de hotel. Și divele mai plâng câteodată, dar trebuie să recunoaștem că s-a descurcat. O dovedește filmul făcut, probabil, de angajații hotelului, supărați pe comportamentul vedetei blonde.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre