Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu nu mai are timp de prostii. Ce truc folosește ca să revină spectaculos la televiziune

Bianca Drăgușanu nu mai are timp de prostii. Ce truc folosește ca să revină spectaculos la televiziune
Începând cu 7 aprilie, de vineri până duminică, Bianca Drăgușanu, alături de Alexandra Ungureanu și Mihai Ghiță vor aduce în fața telespectatorilor cele mai interesante emisiuni.

Pentru că are mare grijă de imaginea sa, Bianca Drăgușanu va fi la mare înălțime. Iată ce face să iasă mereu în evidență.

În emisiunea prezentată de Bianca Drăgușanu, „Detectorul de minciuni”, ce va fi difuzată în fiecare sâmbătă seară, de la 22:00, blonda va reuși să-i pună la grele încercări pe cei mai cunoscuți influenceri, dar și invitați din industria de entertainment.

Bianca Drăgușanu nu se va opri din a pune întrebări care de care mai îndrăznețe, iar telespectatorii abia așteaptă să vadă reacțiile invitaților. Așa cum o știe toată lumea, Bianca face orice pentru a arăta perfect, iar pe lângă machiajul ca la carte, ea folosește deseori și peruci. Astfel, arată și foarte bine în orice moment al zilei și nici nu-și strică părul.

Face reclamă la peruci pe contul său de Instagram

Bianca a mărturisit că în ultimii ani nu și-a mai vopsit deloc părul, ci doar l-a coafat din când în când, apelând tot mai des la tot felul de peruci. Acum, vedeta le vine în ajutor doamnelor și domnișoarelor și face reclamă pe pagina ei de socializare.

„Ai nevoie de o schimbare rapidă de look? Vezi aici site-ul nr 1 în Ro de peruci și extensii”, au fost cuvintele blondei, alături de mai multe fotografii. Fanii care sunt atenți la schimbările dese de look ale vedetei, nu contenesc să o laude pentru imaginația de care dă dovadă.

„Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D”

„Sunt bucuroasă să fiu implicată în acest proiect, Detectorul de minciuni, o emisiune care le oferă urmăritorilor din mediul online dezvăluiri inedite și o stare de bine. Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D, mă leagă amintiri frumoase de ei și de emisiunea pe care am prezentat-o, Te vreau lângă mine. Abia aștept să încep filmările și să aflu adevăruri pentru cei care ne vor urmări”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Își scoate și tatuajul de pe gât

Recent, Bianca și-a anunțat fanii că va renunța la tatuajul de pe gât, pentru că vrea să fie cât mai naturală și să dea cât mai bine la televizor.  „Poate vă întrebați ce fac în momentul acesta.

Vă spun: îmi scot un tatuaj. N-aș putea să spun nimic despre el decât faptul că îmi scot un tatuaj și nu este foarte dureros. Nu este foarte vizibil, însă mie nu-mi place. Tatuajele sunt lucruri care le poți regreta, însă le poți scoate.

Fix 10 minute a durat prima ședință prin care am încercat să îmi scot un tatuaj pe care nu îl mai consider deloc sexy. Îl consider chiar vulgar. Iar pauzele între aceste ședințe de scos tatuajele sunt de 3-4 săptămâni”, a explicat Bianca Drăgușanu, pe contul său de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre