Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au încăierat și se târăsc prin tribunale. Blonda o acuză că Bădălău a pierdut bănișori

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu s-au încăierat și se târăsc prin tribunale. Blonda o acuză că Bădălău a pierdut bănișori
Nici n-a terminat bine scandalul cu Bădălău, că a început altul cu Bianca Drăgușanu. O urmărește ghinionul pe Claudia Pătrășcanu.

Cu puțin timp în urmă, Claudia Pătrășcanu spunea că o va da în judecată pe Bianca Drăgușanu și îi va cere daune morale. N-a apucat, pentru că i-a luat-o înainte iubita lui Bădălău.

Bianca o acuză pe fosta soție a lui Gabi Bădălău că ar fi vinovată pentru faptul că Gabi ar fi pierdut un contract de 36.000 de euro. Drept urmare, s-a enervat și i-a făcut o plângere penală. Cântăreaței atât i-a trebuit, pentru că s-a enervate cumplit și i-a dat o replica usturătoare. Claudia e convinsă că Bianca ar fi recurs la asemenea gest pentru că vrea să facă bani de pe urma ei.

Mai mult, Claudia afirmă că Bianca a făcut pur și simplu o obsesie pentru ea. Vinovat, spune aceasta, e și Bădălău care nu face absolut ca să oprească scandalul. Claudia nu se oprește și spune că o va face să regrete tot ce a spus despre ea până acum.

Păi a uitat de amenințarea cu băgatul în groapă în care îmi dispera familia? Asta nu e probă?

„Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta? Nu-i mai dă Bădălău bani? Păi a zis că a încetat cu circul și că nu mai pronunță numele meu prin presă și acum ce face? Aaa… cere bani?! Păi s-au putea să-i cer eu bani, mulți tare…va trebui să demonstreze cum și-a permis să mă facă bolnavă psihic în toată media.

Mi-a făcut plângere penală? N-am mai râs de mult! Păi a uitat de amenințarea cu băgatul în groapă în care îmi dispera familie? Asta nu e probă? Cu șărlătăniile nu ajungi bine deloc, ar trebui să știe acest aspect și să se potolească. Probe, nu vorbe! Martori care au trăit cu ea în pat!

“Măi, eu cred că individa asta mă confundă și crede că a întâlnit persoana din care să facă ea terci și circ așa cum îi place”.

Claudia îi recomandă Biancăi să-și vadă de treaba ei cât mai repede cu putință, pentru că e susținută de Bădălău și le face rău copiilor săi.

“O las pe ea să facă toate demersurile că e șmecheră și are bani mulți pentru avocați, cunoaște judecători, poliție, procurori, doar așa mi-a strigat într-un mesaj pe care l-a dat mamei mele și amenința că ne bagă în groapă.

Mai știu unul care spunea: sunt șmecher, milionar și îți iau copiii, te bag cu o hârtie la nebuni’, se pare ca acum i-a predat ștafeta cu sărlătănii asteia. În loc să o preocupe de mine și familia mea, să se preocupe cu ceva constructiv în viața asta.

“Tot circul ăsta este permis și amplificat de el, de Gabi, care în loc să o oprească, el amplifică”

A făcut o obsesie pentru persoana mea. Măi, eu cred că individa asta mă confundă și crede că a întâlnit persoana din care să facă ea terci și circ așa cum îi place. S-a înșelat! În loc să fie susținută de Bădălău să devină un om mai bun, e susținută să facă rău propriilor lui copii, căci a uitat că eu sunt mama copiilor lui.

Tot circul ăsta este permis și amplificat de el, de Gabi, care în loc să o oprească, el amplifică. Deja începe să mă obosească subiectul acesta și e ultima declarație pe care o dau. Mi-am asociat destul numele cu acești oameni. Suficient!”, a mai zis ea.

„De doi ani mănâncă banii copiilor mei”

Pe de altă parte, Claudia spune că nu o sperie nimic din ceea ce face Bianca, pentru că nu are nici o dovadă ca instanța să-i dea dreptate. „Acum nu prea îi mai dă Bădălău bani și s-a gândit să ia de la mine?

Pai cum facem… că de 2 ani mănâncă banii copilașilor mei și e deranjată chiar și de școala lor pe care o plătește Bădălău. Să se abțină de la șărlătanii pentru că nu mi-e frică mie de amenințările ei și să-și miște fundul ăla umflat în instanță mai bine și să nu mai dea articole despre persoana mea cu atâta tupeu fără sa se gândească că într-o instanța trebuie sa vii cu dovezi concrete, martori care sa spună adevărul.

Ea mai întâi trebuie să arate în toată presa pentru că altfel nu se simte bine. Fără presă cine mai știe de ea?, a mai spus Claudia.

“A mai încercat-o și cu alții”

Nu în ultimul rând, Claudia susține că Bianca a mai adoptat tactica asta de a lua bani și de la alte persoane, dar nu i-a mers nici atunci.  „A mai încercat-o și Bădălău cu tot felul de hârtii, acte false, martori mincinoși și nu i-a ieșit, pentru ca adevărul iese la suprafața și învinge răul!

V-am spus mereu asta! Credeți că judecătorii își pierd timpul cu bla bla uri? 3 ani s-au căutat probe împotriva mea și nu a existat nici măcar una la dosar. Un dosar greu, cu o familie influentă și cu multe relații.

„Chiar nu vedeți că numai de bani vorbește?”

Imaginați-vă ce frică am eu acum, căci această șarlatancă vrea sa scoată bani de la mine, pe ceva ce practic ea a început, crezând că îi merge. A încercat-o greșit! Chiar nu o vedeți că numai de bani vorbește? A mai încercat-o și cu alții și nu i-a mers să scoată bani de la ei. Ce face ea acum prin presa scrisă este tot o forma de șantaj, șărlătănie!’, a încheiat Claudia.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre