Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce a fost amenințată. „Făi, potolește-te, că ești prăjită”. Exclusiv

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce a fost amenințată. „Făi, potolește-te, că ești prăjită”. Exclusiv
Când credea că e mai liniștită și are o zi frumoasă, Bianca Drăgușanu s-a trezit pusă într-o situație dubioasă.

Bianca Drăgușanu nu mai înțelege ce se întâmplă cu fetele din ziua de astăzi și încearcă să le dea sfaturi importante.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră după ce a fost amenințată. „Făi, potolește-te, că ești proastă și prăjită”. Exclusiv

După ce și-a dus copilul la școală și a fost la o bună prietenă, Bianca Drăgușanu a ajuns la atelier, unde a avut parte de un episod care a enervat-o cumplit. Pe numărul de telefon unde, de obicei, se fac comenzi pentru rochii, a sunat de nenumărate ori o tânără care vroia să vorbească neapărat cu Bianca.

„Vroia 14.000 de euro de la mine”

„Era disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva, că e o chestiune de viață și de moarte. Era o tânără din Brașov, disperată care vroia 14.000 de euro, că mi-i dă înapoi, 1000 de euro pe lună, că să ne împrietenim.

I-am spus că nu-mi trebuie prieteni noi.  Vroia să facă mai multe tratamente corporale ca să slăbească. M-a ținut 20 de minute în care a încercat să mă convingă de bunele ei intenții, că e campioană la slăbit și la îngrășat”, a spus iubita lui Gabi Bădălău.

“Nebuno care ești, stai liniștită”

Bianca i-a spus că nu îi dă nimic, dar femeia s-a înfuriat și a început să o amenințe. „Apoi, pe un ton obraznic, a încercat să-mi spună că roata se întoarce și să mă condiționeze. Nebuno care ești, stai liniștită. Am și înregistrat-o, că era un orator bun”, a mai spus Bianca, plină de nervi.

Când a crezut că tânăra s-a liniștit, Bianca a început să primească mesaje de amenințare pe whats up, iar atunci a izbucnit: A început să mă amenințe, să-mi spună că se duce la televiziune. „Făi, potolește-te, că îți dau block, că ești proastă și prăjită”, a replicat blonda. Atât acestei fete, cât și celorlalte domnișoare care vor să slăbească, Bianca le dă un sfat: „Ca să slăbești, îți trebuie în primul rând ambiție și cei patru S: sală, sport, soare și somn”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre