Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu și Victor Slav din nou împreună! Fotografia aceasta spune tot

Bianca Drăgușanu și Victor Slav din nou împreună! Fotografia aceasta spune tot
Atunci când s-au căsătorit au fost considerați unul dintre cele mai atractive cupluri și showbiz. Despărțirea lor nu a fost ușoară pentru bărbat, lui fiindu-i cel mai greu să treacă mai departe.

Acum Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt din nou împreună, iar fotografia care „documentează” faptele spune totul despre viața lor actuală. Povestea de dragoste dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu a fost una extrem de mediatizată în cei șase ani cât a durat. Căsnicia lor însă, nu a durat decât un an. Au trecut aproximativ 10 ani de la divorțul celor două vedete, în 2014, după ce Bianca a fugit la Paris cu Adrian Cristea fostul său iubit, deși era căsătorită cu Victor Slav.

Mai târziu, chiar dacă erau divorțați, au mai încercat să reînnoade povestea, moment în care a venit pe lume frumoasa Sofia, fiica lor, însă relația nu a mers. Luna aceasta, micuța va împlini 7 ani. Este, de anul acesta, elevă în clasa întâi. Apoi Bianca s-a căsătorit cu Alex Bodi, relație cu despărțiri și împăcări, după divorț, care nici ea nu a rezistat timpului. De ceva timp, Bianca Drăgușanu a început o relație cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav din nou împreună

Recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre începutul relației sale cu Victor Slav. Relația lor a durat, în total, șase ani. „Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie. Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la „Xtra Night Show.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu și-au condus împreună la școală fiica, în prima zi de clasa întâi

La aproape un deceniu distanță de divorțul lor, Bianca Drăgușanu și Victor Slav din nou împreună. Au și imortalizat momentul, pentru posteritate. Părinți implicați în viața fiicei lor, au dus-o pe aceasta împreună la școală. Sofia, care merge la o instituție de învățământ de cartier, fără fițe, a început clasa întâi, și era foarte fericită că revine la ore, încă din prima zi de școală.

„Suntem doi oameni maturi, am rămas în limitele unei prietenii să spun, normale, cu respect. Ne respectăm de dragul copilului, nu ştiu foarte multe cazuri la noi, din ce am văzut cam toți se luptă pe pensii alimentare, pe bani, își folosesc copiii ca monedă de schimb, ceea ce e foarte dureros. Copilul are cel mai mult de suferit dintr-un divorț. Ne știm foarte bine, știm fiecare ce are de făcut, la noi nu s-a pus problema”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre