Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca și Bădălău, în colimator. Cristina Cioran face mișto dur de presupusa lor relație

Bianca și Bădălău, în colimator. Cristina Cioran face mișto dur de presupusa lor relație
Se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează cel mai nou cuplu din showbiz, după cum dau de înțeles cei doi prin postările făcute. După petreceri în Dubai, cei doi ar fi ajuns în Maldive. Subiectul începe să fie intens dezbătut.

Contactat de Cătălin Măruță, săptămâna trecută, pe tema procesului pentru custodia copiilor pe care îl are cu fosta nevastă, Gabi Bădălău, care se afla în Dubai, a negat orice apropiere de Bianca Drăgușanu. El a negat categoric că s-ar afla împreună cu ea în Dubai și a spus chiar că nici nu știe unde era cazată. „E jumătate de București în Dubai”, menționa, la momentul respectiv, Bădălău.

Bianca Drăgușanu „a dat de gol” relația cu Bădălău

Bianca și Bădălău  au intrat în colimator. Iată ce se spune despre relația lor actrița Cristina Cioran. Invitată la Vorbește lumea, emisiune prezentată de Lora și Cove, Cioran a declarat: „Bădălău nu pare vreun mascul! Am auzit și asta, că are bani! Și ce, plătește femeia? Eu spun că nu l-am văzut ca un mare mascul”.

Apoi a menționat că, având în vedere cum se prezintă Bianca Drăgușanu în relații, cu siguranță că povestea cu Bădălău e doar o escapadă. „Ea este o divă voluptoasă… Nu i-aș fi văzut împreună… După ce  fost cu Bodi… Cred că pentru Bianca sunt niște vacanțe până se plictisește. Bianca e o tipă care vrea să râdă. Așa am cunoscut-o. Sau poate râde de el. (…) Nu-mi spune, Cove, că Bădălău are vreo calitate de asta deosebită din punct de vedere al uniunii dintre o femeie și un bărbat!”, a spus Cristina.

După ce s-a despărțit definitiv de fostul ei soț, Alex Bodi, Bianca Drăgușanu  și-a mai pus fanii pe jar postând fotografii care demonstrau că ar fi în centrul atenției unui bărbat.  Bunăoară, ea a avut fotografii cu buchete imense de trandafiri, însă nu a detaliat sursa lor niciodată. Acum diva se află în Maldive și umple rețelele sociale cu imagini incendiare. În niciuna, însă, nu apare cu Gabi Bădălău. Doar sugerează prin anumite detalii din poze că ar fi cu cineva. Iar influensăriței, zvonurile îi plac, îi aduc notorietate.

Sursa foto: Instagram

Ce l-a legat pe Bogdan Stanoevici de Ioan Luchian Mihalea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre