Simona Ionescu / Redactor Șef

Blesteme asupra familiei lui Silviu Prigoană. Detalii incredibile despre scandalul provocat de fosta iubită a fiului

Blesteme asupra familiei lui Silviu Prigoană. Detalii incredibile despre scandalul provocat de fosta iubită a fiului
Silvius Prigoană și Georgiana nu pot să-și vadă liniștiți de căsnicia lor, pentru că Tina, fosta iubită a acestuia, a început să povestească presei lucruri grele.

Dacă zilele trecute Tina l-a acuzat pe fostul mic al lui Silviu Prigoană că i-ar datora suma de 1000 de euro, scandalul merge și mai departe. S-a aflat pe ce s-au dus banii.

Și nu pe cine știe ce cadou, Tina folosindu-se de bani pentru a face o întrerupere de sarcină. Jurnaliștii de la Cancan au intrat în posesia unor discuții dintre Silvius Prigoană și Tina, din perioada în care erau împreună, iar cel care nu a vrut copilul a fost chiar fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu. Din convorbirile celor doi foști iubiți rezultă faptul că Silvius a fost pus la mijloc, amenințat de tatăl său că va fi dezmoștenit dacă nu ascultă de el. Iar singura soluție la care s-a gândit în acel moment a fost să fie doar „tată din umbră”.

 

„Ne căsătorim în secret, ne chemăm părinții și atât”

Silvius: Pot fi tată din umbră. Să nu știe nimeni.

Tina: Cum adica, iubire? De ce? Nu mai gândi așa. Ne căsătorim în secret. Ne chemăm părinții și atât. Așa e normal, baby.

Tina: Apoi stăm în umbră cât vrei tu. Te asigur că e cel mai înțelept lucru pe care îl vei face.

Silvius: Nu pot…

Tina: De ce, baby?

Silvius: Mă dezmoștenește…

Tina: De ce, baby?

Silvius: Că nu vrea…”, au discutat cei doi.

„Dă-i la fetiță să pape”

De asemenea, jurnaliștii au mai pus la dispoziția publicului un alt pasaj în care Silvius așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe iubita sa și are grijă de ea și de copil.

„Tina: Ce faci?

Silvius: Vin spre casă, bubu! S-a întâmplat ceva?

Tina: M-a trezit șoricelul (n.r: sarcină). Miss you!

Silvius: Miss you 2, guys. Vin să stau cu voi, bubu.

Tina: Te aștept.

Silvius: Dă-i la fetiță să pape!”, au discutat cei doi.

Silvius Prigoană și Georgiana

Tina a făcut întrerupere de sarcină

În final însă, lucrurile nu au stat așa cum a vrut Tina, iar Silvius a reușit să o convingă să facă avort. Din nefericire pentru ea însă, la scurt timp a fost părăsită de fiul afaceristului, care a cunoscut-o pe Georgiana și cei doi s-au căsătorit.

Tina nu poate uita acel moment

Chiar dacă a trecut ceva timp de atunci, durerea din sufletul Tinei nu s-a stins, iar ea spune că Silvius și familia lui vor plăti în fața lui Dumnezeu, pentru că a fost aruncat un blestem. „De multe ori timpul spală păcate și vindecă rani, în cazul de față timpul vă va măcina până la os. Datoria voastră nu poate fi achitată nici în lei, nici în euro și Silvius stie.

Va plăti în fața lui Dumnezeu, pentru că blestemul a fost aruncat atunci. Nu am fost amantă nicio secundă. Am fost la trei nunți în numele lui Silviu Prigoană. Nu e vorba de bani, e vorba de onoare și de cuvânt. Ceea ce lipsește cu desăvârșire acestei familii”, a declarat tânăra pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre