Simona Ionescu / Redactor Șef

Bodi, acuzat că a vrut să-și scoată la produs nevestele, dă explicații despre dosarul în care a fost arestat

Bodi, acuzat că a vrut să-și scoată la produs nevestele, dă explicații despre dosarul în care a fost arestat
Alex Bodi, afaceristul cunoscut pentru relația lui cu Bianca Drăgușanu, a făcut dezvăluiri de senzație duminică seară.

Afaceristul din domeniul criptomonedelor și al aurului a făcut multe dezvăluiri interesante în emisiunea „40 de întrebări”, prezentată de Denise Rifai. Printre explicațiile legate de bătăile pe care i le-a administrat fostei soții, Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a făcut lumină și în cazul acuzațiilor legate de proxenetism.

Potrivit presei naționale, Bodi a fost acuzat de procurorii DICOT că și-ar fi traficat propria soție, pe fosta de dinaintea Biancăi, Iulia Sălăgean. De asemenea, s-a vehiculat faptul că și Biancăi i-ar fi cerut să iasă „la produs”.

Liderul grupării, nașul copilului lui Bodi

Presa a titrat bomba din comunicatul DIICOT. În acesta se scria că Iulia Sălăgean a susținut în fața procurorilor că, în perioada 2014-2016, Bodi a obligat-o să se prostitueze în Germania. Liderul grupării era chiar nașul lor de cununie.

Afaceristul neagă vehement acuzația: „Niciodată nu am traficat-o. Iulia nu are declarații sau denunț împotriva mea. Ea a fost chemată în septembrie și a recunoscut că a lucrat din propria inițiativă. Era dansatoare într-un club. Domnul Tâmplaru este nașul copilului nostru. L-am cunoscut în Germania când avea un restaurant. Nu l-am văzut să fie implicat în altfel de afaceri. Iulia a spus că ea nu este și nu dorește să fie considerată parte vătămată în ceea ce mă privește pe mine. Iulia nu m-a denunțat, e martor. Nu pot spune mai multe din anchetă, dar se va vedea”, i-a spus Bodi lui Denise Rifai.

„I-am dat sute de mii de euro, prin transfer bancar. Nu a existat nicio urmă că eu aș fi exploatat-o”, a mai adăugat el.

De asemenea, musculosul Bodi a fost întrebat și dacă i-a cerut Biancăi Drăgușanu să se prostitueze.

Ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi. Bărbatul nu se aștepta la așa ceva

„Doamne ferește! Nici nu s-a pus problema de așa ceva! Nu există nici cea mai vagă idee sau discuție despre așa ceva”, a spus Bodi.

Regretă că a divorțat pentru Bianca

Iulia Sălăgean a fost femeia vieții lui, deși a recunoscut că a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu în timp ce erau încă împreună. Totodată, după ce a devenit oficial partenerul Biancăi, Alex Bodi s-a iubit din nou, pe ascuns, cu Iulia.

„Regretați că ați divorțat de prima soție?”, a fost întrebat afaceristul.

„Ca să fiu sincer, posibil că da. Iulia a fost lângă mine în momente în care eram un om foarte greu de stăpânit, eram stresat. Ea, din propria ei inițiativă, și-a vândut salonul ca să mă ajute cu bani. Am trecut prin multe împreună. Ea nu provenea dintr-o familie cu bani.(…) Iulia știa să mă tempereze. Chiar nu am ce să spun rău despre Iulia. Am avut niște contre în 2018, dar au fost mai mult din orgoliu. E o femeie superbă pe care poți să o ai toată viața dacă știi să o prețuiești. M-a făcut să simt anumite chestii”, a declarat Alex Bodi, adăugând că e mama fetiței lui și o respectă foarte mult.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre