Simona Ionescu / Redactor Șef

Bombă! Andreea Bălan și Jador, dragoste pasională în mașină. Au fost surprinși și au apărut imaginile

Bombă! Andreea Bălan și Jador, dragoste pasională în mașină. Au fost surprinși și au apărut imaginile
Andreea Bălan pare că și-a găsit marea dragoste. E pasională rău în relație și asta se vede. Poate i-a fost scris în stele să facă pereche cu manelistul alături de care a și lansat, recent, o melodie. Sau, poate, e doar o acțiune de marketing.

Acum o lună cântau „cu inima ta o viață aș dansa”. Andreea dansează lasciv în stilul care a consacrat-o pe Britney Speras, și, se pare că, dincolo de cele 2 milioane de vizualizări, piesa a făcut și altceva cu Jador și jumătatea blondă a trupei Andre: i-a combinat. Între ei  pare că e multă pasiune, dacă au ajuns să nu se mai poată stăpâni și să se sărute ca nebunii la semafoare.

Paparazzi Cancan.ro i-au surprins pe cei doi cântăreți, într-una din nopțile trecute în zona Floreasca, acolo unde Andreea Bălan a ajuns pe întuneric, la volanul mașinii sale, un Range Rover Evoque de 70.000 de euro, să îl „culeagă” pe manelistul vizibil „amețit” după cum relatează sursa citată, de la o petrecere.

Jador recunoaște că e îndrăgostit de Andreea Bălan

Schimbul de replici ce a urmat e evocator. După ce tânărul a urcat în mașină, Andreea Bălan l-a îmbrățișat tandru, dar Jador n-a prea avut stare, coborât, la un moment dat, a deschis portierele și, cu un zâmbet larg pe față a spus: „Poate sunt prăjit… Doamne ajută să nu mă îndrăgostesc că îmi bag p@&a rău de tot”. aparent mult mai stăpână pe situație, jurata de la Te cunosc de undeva! i-a replicat:

„Intră în mașină că ne vede lumea”. Cuminte, ca orice bărbat îndrăgostit, Jador a ascultat indicațiile, a urcat în mașină, iar cei doi au plecat. Nu au putut însă sta cuminți. La fiecare semafor unde au oprit la culoarea roșie, au schimbat săruturi pasionale, în repetate rânduri, mai relatează sursa citată.

Andreea Bălan și Jador au schimbat săruturi pasionale în mașină

De altfel, cei doi pare că nu sunt mai deloc străini unul de altul. Pe lângă piesa de mare succes lansată, cei doi s-au întâlnit la schi, în Austria, în stațiune Ischgl, în luna februarie.

„Pe genul lui, el este un artist extrem de iubit și respectat. Pe partea mea, la fel și eu. Atunci, fuziunea asta este neașteptată, foarte frumoasă. Videoclipul este foarte sexy. Există așa o chimie între noi.  Mi-a venit ideea de Revelion, când ne-am întâlnit la o emisiune. Am făcut un TikTok, la vremea respectivă, împreună. Mi-a zis că mă admiră de mulți ani și atunci, am zis: «De ce nu? Ia să încerc și altceva».

La un moment dat, trebuie să te reinventezi, să faci tot felul de chestii. Într-o carieră de 20 și de ani trebuie să faci tot timpul chestii și să colaborezi, iar eu m-am reinventat de multe ori”, a declarat Andreea Bălan pentru revista unica.ro, despre ultima piesă lansată în compania artistului.

Sursa foto / video: Cancan.ro , YouTube, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre