Simona Ionescu / Redactor Șef

Bombă. Priscilla Presley și Lisa Marie nu s-au înțeles niciodată. Iată ce a putut să-i facă soția lui Elvis fiicei sale

Bombă. Priscilla Presley și Lisa Marie nu s-au înțeles niciodată. Iată ce a putut să-i facă soția lui Elvis fiicei sale
La doar câteva zile după ce a fost condusă de mii de persoane pe ultimul drum, au ieșit la iveală secrete din viața Lisei Marie Presley.

Fostul consilier al Lisei Marie Presley a făcut dezvăluiri incredibile despre relația pe care a avut-o fiica lui Elvis cu mama sa.

Karen De La Carriere, cunoscută ca și „Regina Scientologiei”, care a fost membru al bisericii timp de 35 de ani a mărturisit că niciodată Priscilla și Lisa Marie nu au avut o relație de mamă-fiică. Fostul consilier al Lisei susține că Priscilla a folosit scientologia pentru a-și controla copilul.

După ce Lisa și-a găsit tatăl mort, a suferit o traumă și a încercat să facă orice i-a stat în putință pentru a uita de durere. A început să consume droguri de foarte devreme, susține De La Carriere, având vârsta de 13 ani. Priscilla a decis să o ducă la scientologie, forțând-o, unde copila a fost supusă „terapiei obedienței”.

“Cred că Lisa a luat prima dată droguri pe la 13-14 ani”

„Priscilla o domina pe Lisa. Ea trăia ca o prințesă, avea parte de tot luxul, dar era nefericită pentru ea și mama ei erau adversare. A fost o reală tragedie cum fetița de 9 ani și-a descoperit tatăl mort. Era prințesa tatălui ei, iubită de el. A fost o adevărată trauma pentru ea pierderea lui.

Apoi, cum era de așteptat, ea a început să reacționeze la această traumă. A început să ia droguri ca să-și amorțească durerea. Iar Priscilla era exasperată din cauza copilului ei rebel. Cred că Lisa a luat prima dată droguri pe la 13-14 ani”, a dezvăluit aceasta în Daily Mail.

Karen regretă enorm că a ascultat-o pe Priscilla

Avea doar 11 ani când Pricilla o lăsa pe micuța Lisa la scentrul scientologic ore întregi, pentru a fi supusă procesului de purificare. În ce consta? În ore întregi la saună, unde fetița făcea exerciții fizice și i se administrau foarte multe vitamine și minerale. Karen De La Carriere regretă enorm că a ascultat de Priscilla și a primit-o pe Lisa, convinsă fiind că Elvis n-ar fi făcut niciodată așa ceva, dacă ar fi trăit.

 

“Și toată acea îndoctrinare, care a durat 35 de ani, nu i-a servit la nimic”

„Vedeam tristețea din ochii ei. Acum regret ceea ce am făcut, trebuia să refuz din simpul motiv că biata fată de 11 ani nu-și dorea așa ceva. Se droga și a fost forțată să fie purificată. Și a fost purificată de mai multe ori pentru că se lăsa de droguri și apoi se apuca din nou. Dacă trăia Elvis, nu și-ar fi lăsat fiica să treacă prin așa ceva! Și toată acea îndoctrinare, care a durat 35 de ani, nu i-a servit la nimic”, a mai spus fostul consilier.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre