Simona Ionescu / Redactor Șef

Bomba Talisman. S-au certat, s-au despărțit, dar s-au împăcat după divorț

Bomba Talisman. S-au certat, s-au despărțit, dar s-au împăcat după divorț
Împăcarea anului în showbiz-ul românesc îl are în prin plan pe Alin Oprea. Ex-solistul Talisman divorțează de nevastă și își spală rufele în public, dar are de împărțit lucruri și cu alții.

Alin Oprea și Tavi Colen, colegul său din trupa Talisman, au ajuns la un pas de împacare, după ce au fost și ei supărați rău. Acum se gândesc chiar să mai dea o șansă proiectului lor muzical. Nu de alta, dar la câtă mediatizare a avut parte Alin prin prisma divorțului, publicitatea ar putea fi benefică și trupei.

Amintim că în 2006, membrii uneia dintre cele mai de succes trupe românești din toate timpurile, Talisman, au anunțat că se despart și, inițial, nici unul nu a dorit să vorbească despre motivele rupturii.

Abia peste niște ani, celălalt component al trupei, Tavi Colen a spus ce s-a întâmplat. I-a cerut  colegului și prietenului său, Alin Oprea, trei lucruri. Nu s-a ținut de ele.

Cele trei condiții impuse de Tavi Colen

„I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa să mai vină la concerte în culise și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine. El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate”, mărturisea atunci Tavi.

Anul acesta Alin Oprea a intrat într-un adevărat tsunami mediatic pe fondul divorțului de  Larisa, soția sa și mama celor doi copii ai lor.  După mai bine de 10 ani în care nu și-au vorbit, Tavi Colen și Alin Oprea tind să se împace. Mai ales că în viața lui Alin ar fi intrat o altă femeie care, spre deosebire de fosta, nu se bagă în viața de artist a bărbatului. Aceasta era una din problemele cu Larisa, povestea Colen, venea în culise și le dădea indicații despre ce trebuie și ce nu trebuie să facă pe scenă.

Ce spun sursele apropiate celor doi

Pe de altă parte, Alin Oprea a mărturisit acum că a trăit parcă „în închisoare” și că regretă faptul că nu a ascultat de Tavi, care a încercat să îi deschidă ochii de nenumărate ori.

Conform surselor playtech.ro, cei doi foști prieteni sunt la un pas de a reveni la sentimente mai bune și la prietenia care i-a legat. „Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură.

Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele. Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, a declarat un apropiat al celor  doi, pentru publicația citată.

Maia Morgenstern sau cum ”răţușca urâtă s-a transformat în lebădă”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre