Simona Ionescu / Redactor Șef

BREAKING NEWS. Alex Bodi, ridicat de mascați! Acuzațiile sunt teribile 

BREAKING NEWS. Alex Bodi, ridicat de mascați! Acuzațiile sunt teribile 
DIICOT și Poliția Română au declanșat miercuri dimineață o serie de percheziții ample pentru destructurarea unor rețele care se ocupau de trafic de persoane, cămătărie, respectov trafic de droguri de mare risc. Printre cei vizați e și personajul monden al momentului, afaceristul Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Printre cei vizați de ancheta procurorilor este și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și noul logodnic al Dariei Radionova, o rusoaică milionară ce trăiește la Londra. Bodi a fost ridicat de mascați chiar de lângă aceasta, din vila sa din Voluntari. Cu o seară înainte bărbatul și-a pompat mușchii la o sală de fitness, apoi s-a relaxat alături de logodnica sa la Nuba.

Miercuri dimineață, procurorii DIICOT au descins la 23 de adrese din opt județe – Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea, obiectivul fiind destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane și proxenetism. Rețeaua era condusă de locotenentul unui interlop celebru, arată DIICOT într-o informare de presă.

Bodi s-a trezit cu mascații la ușă, luptătorii SAS venind cu arme de asalt încărcate, la prima oră a dimineții, când afară era încă întuneric. După ore bune, la plecare, procurorii au luat cu ei mai multe probe, între care o cutie  sau un seif și ceva ce păreau documente puse într-un sac menajer.

Rețea coordonată din penitenciar

Fetele racolate de interlopi erau puse să se prostitueze în cluburi de noapte, unele dintre ele fiind violate, iar altele, vândute. Printre persoanele aduse la audieri la sediul DIICOT Craiova pentru audieri se numără Alex Bodi și Adrian Tâmplaru, unul dintre liderii lumii interlope din Sibiu. Cei doi au o relație foarte apropiată, Tâmplaru fiind nașul de cununie al lui Bodi pentru unul din mariajele anterioare, mai exact, al doilea.

Din datele existente, DIICOT Craiova a stabilit că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de un membru marcant al lumii interlope (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), unul dintre locotenenții interlopului, în timp ce era într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, a pus la punct această nouă afacere.

Împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie prin metoda loverboy, fie promițându-le un loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate în principal în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).

Interlopii și-au extins rețeaua și în străinătate

Cercetările au scos la iveală faptul că, în Germania, interlopii construiseră o rețea care exploata tinere în cluburi de noapte sau locații închiriate în orașele Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt. Recent, Alex Bodi tocmai a efectuat o călătorie de afaceri în Germania, motivând că își extinde afacerea. Nu știm însă despre ce afacere era vorba.

Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu se ține și ea departe de întâmplare, fiind plecată cu afaceri tocmai în Dubai.

Conform DIICOT, victimele care refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri) pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență. În cele mai multe cazuri, fetele erau ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, de unde zilnic erau duse în locurile unde trebuiau să practice prostituția. Permanent supravegheate, ele dădeau toate sumele de bani obținute liderilor grupării.

Sursa foto: captură Gandul.info, Facebook

Cum l-a păcălit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi că nu-l dă pe mâna Poliției. Telenovela „Bătutul Biancăi”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre