Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte nu poartă de două ori aceeași rochie la un eveniment. A spus și motivul

Brigitte nu poartă de două ori aceeași rochie la un eveniment. A spus și motivul
Brigitte Pastramă pare mai hotărâtă ca niciodată să uite definitiv de trecut și să-și vadă de viața ei.

După trei ani în care nimic nu a funcționat așa cum și-a dorit, Brigitte vrea să trăiască liniștită. Iată ce a hotărât.

Brigitte nu poartă de două ori aceeași rochie la un eveniment. A spus și motivul

Brigitte i-a mai dat o lovitură lui Florin Pastramă și vrea să renunțe la numele de familie al fostului soț. Acest lucru s-a văzut recent pe contul de socializare al vedetei, unde ea a devenit, din nou, Brigitte Năstase. În plus, s-a schimbat și statutul relației, unde bruneta apare ca singură.

Am fost târâtă în multe mizerii

Într-un interviu pentru Antena Stars, Brigitte a mărturisit că s-a săturat de toate mizeriile în care a fost târâtă de când s-a căsătorit cu Florin și nu mai rezistă. „Sunt persoane care m-au deranjat enorm prin mocirla în care m-au târât în ultimii trei ani. Eu nu mai am bărbat, eu sunt singură.

De când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost târâtă în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Am fost de prea multe ori pusă la un loc cu persoane care nu au avut ce să caute lângă mine, în preajma mea. Am decis să merg mai departe singură”, a declarat Brigitte Pastramă.

„Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde”

Și nu infidelitatea a fost motivul despărțirii, ci faptul că acesta a snopit-o în bătaie de mai multe ori. „De exemplu, ieri mi s-a strcat frigiderul și au venit doi oameni să-l repare. M-au întrebat: „Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla în care vă târa prin parcare și vă bătea?”. Și multă lume mă întreabă…

Ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie Năstase, a făcut-o în ascuns, că m-a înșelat, dar să faci așa ceva ziua în amiaza mare, de atâtea ori și fără niciun regret… E cel mai urât lucru. Nu-i genul care să înșele, dar s-au întâmplat alte lucruri, care m-au făcut să opresc tot. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există!”, s-a destăinuit bruneta.

Ahtiată după shopping

Pentru că se respectă, Brigitte a mărturisit că se îmbracă niciodată la un eveniment cu o rochie pe care mai îmbrăcat-o odată. A învățat că odată ce muncești, trebuie să te bucuri de rodul muncii tale. Prefer să mă îmbrac la orice eveniment cu o rochie din dulap decât să iau una de împrumut.

Eu n-am făcut nici măcar o dată lucrul ăsta și n-o să-l fac niciodată. Eu am foarte multe ținute și foarte multe rochii în garderobă. (…) „Avem și noi, fetele, o pasiune a cumpărăturilor! Asta este! Eu una am muncit toată viața și am învățat, și spune și în Biblie, în Ecleziastul, că degeaba muncești, dacă nu te bucuri de rodul muncii tale.

Așa că nu-mi mai pun opreliști! Îmi iau ceea ce-mi place. Viața e prea scurtă! Eu am 45 de ani. Decât să stau să mă uit în cont, la bani, mai bine îi cheltui, că ziua de mâine nu-mi aparține!”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre