Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă angajează femeie de serviciu. Iată ce salariu oferă! Garantează și bacșiș – Exclusiv

Brigitte Pastramă angajează femeie de serviciu. Iată ce salariu oferă! Garantează și bacșiș – Exclusiv
După ce s-a mutat în București, pe vremea când era căsătorită cu Ilie Năstase, Brigitte a decis să își pornească propria afacere și a făcut-o așa cum știe mai bine.

Dacă în Timișoara a condus două cluburi și un restaurant, la București, de ani de zile, Brigitte Pastramă face bani cu Magic Castle, un loc de joacă pentru copii și evenimente, extrem de căutat. Locația  se află aproape de stația de metrou din Vlaicu și se promovează, cităm: „Un loc magic pentru copiii dumneavoastră. Spații de petreceri destinate copiilor între 3 – 16 ani și adulților!”. Numai că, în timp ce afacerea merge  ca unsă și petrecerile se țin lanț, Brigitte Pastramă a rămas fără femeie la curățenie.

Brigite Pastramă caută femeie de serviciu

Abia întoarsă din vacanțele petrecute  pe litoralul românesc, dar și în străinătate alături de soțul ei, Brigitte s-a pus serios pe treabă să caute femeie de serviciu, postând Story-uri pe Instagram. Oferta acesteia e de 2300 de lei, în mână, plus „tips”.

Persoanele interesate să afle care e valoarea banilor pe care îi vor încasa „la negru”, nu au decât să sune  și să întrebe la numărul de telefon anunțat. Iar răspunsul e că bacșișul va fi undeva la 2000 de lei lunar. Asta, bazat pe experiența banilor pe care îi primeau suplimentar cele ce au lucrat înainte pe acest post.

Cât trebuie să muncească femeia de serviciu angajată de  Brigitte

Ce intră în fișa postului femeii la curățenie pe care o vrea Brgitte la Magic Castle? „Spălăm vase, dăm cu mătura, ne uităm să ștergem geamurile să nu fie murdare… nu inventăm apa caldă!”, explică bărbatul care răspunde la numărul de telefon afișat în anunțul soției lui Florin Pastramă.

Toate astea într-un spațiu de 400 de metri pătrați unde au loc, cinci zile pe săptămână, petreceri cu copii, în săli sau la piscină. Și unde se lucrează în weekend-uri, sâmbăra și duminica de la ora 9:00 la ora 22:00 (adică 13 ore în fiecare din cele două zile). În cursul săptămânii  femeia care face curățenie va mai fi solicitată încă trei zile, în intervalul orar 15:00 – 22:00.

Pe scurt, Brigitte Pastramă angajează o femeie care să curețe un loc de joacă pentru copii cu o suprafață de 400 de metri pătrați, cinci zile pe săptămână (din care două în weekend, de dimineața până seara; adică angajata nu va mai avea sâmbăta și duminica libere), în medie 9,4 ore pe zi (47 de ore săptămânal), iar pentru asta plătește 2.300 de lei în mână și promite „tips” care „pot ajunge până la 2.000 de lei”, după cum se explică la telefon.

Sursa foto: Instagram, Magic Castle

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre