Simona Ionescu / Redactor Șef

Brigitte Pastramă își vinde (ieftin) apartamentul primit cadou de la Năstase. Exclusiv

Brigitte Pastramă își vinde (ieftin) apartamentul primit cadou de la Năstase. Exclusiv
”Proprietar, vând apartament 4 camere, trei băi, patru balcoane în zona Herăstrău, Ambasada Chinei. Apartamentul se vinde parțial mobilat sau mobilat. Suprafața totală 140 m2, etaj 1 din 6, lift, portar. Preț: 295.000 de euro”. Așa sună anunțul  postat pe OLX.ro de Florin și distribuit de Brigitte Pastramă pe profilul său de Facebook.

Gurile rele spun că  e apartamentul pe care Brigitte l-a primit cadou de la penultimul soț, tenismenul Ilie Năstase. „Mereu ai vândut ce ai moștenit, nu ai clădit nimic. Ăsta e apartamentul pe care ți l-a luat Ilie. Și casa în care stai e făcută tot de Ilie. De la farfurii și căni cumpărate din Viena, ai ajuns să faci șaorma la farfurie de plastic. Ce te mai fandoseai când erai coana Năstase, nu puteai mânca decât cu argint. Uite că acum poți și cu plastic. Trăiască Ilie Nastase!”, i-a scris Dora Luca.

Acum un an, când a încercat prima dată să vândă apartamentul, cerea pe el 350.000 de euro. Odată cu el a scos la vânzare și un alt apartament de lux primit cadou tot de la Năstase, pe malul mării, într-o zonă de lux din Mamaia. Potrivit informațiilor apărute în presă vara trecută, Brigitte ar fi avut mari datorii la fisc.

Între timp, soții Pastramă au mai scăzut din pretenții. Anunțul e postat de trei zile pe rețeaua de socializare.

Scandal în familia Pastramă

Relația dintre Brigitte Pastramă și ultimul ei soț e ca un foc de artificii. Recent au apărut în presă imagini din timpul unui scandal conjugal dintre cei doi, petrecut în shaormeria pe care o dețin în Fundeni, și din care reiese că bruneta e agresată, trasă de păr și pusă la colț de mai tânărul soț, într-un acces de furie.


Cel mai urât divorț! Menajera lui Johnny Depp a vorbit despre fecalele din pat

Cine e mai frumoasă, mama sau fiica? Imagini inedite cu fiica Loredanei Groza. Exclusiv


Cu numai câteva săptămâni în urmă un alt scandal a avut în prim plan familia timișorencei. Aceasta și-a acuzat fiul din prima căsătorie că i-ar fi vandalizat casa și că i-ar fi furat o mașină, drept pentru care l-a dat afară din locuință. ”Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte.

Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani. Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta.

Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională”, a declarat Robert Sfăt, într-o emisiune TV. Acesta a început un adevărat război mediatic cu mama sa, după cum se vede și în această postare.

Băiatul are 19 ani și a învățat la un liceu cu predare în limba germană. Tatăl lui Robert și fostul soț al lui Brigitte, Octavian Sfăt, s-a stins în 2002, cand băiatul nu avea nici 3 ani.  Brigitte Pastramă mai are o fetiță, Sara, în vârstă de 10 ani, din căsnicia cu omul de afaceri timișorean Ovidiu Torj, cu care bruneta a fost împreună din 2006 până în 2010.

Cu al treilea soț, Ilie Năstase, Brigitte nu a făcut copii. De la acesta însă a primit cele mai frumoase cadouri: apartamente de lux, haine și accesorii de la marile case de modă. Cadoul primei aniversări a căsătoriei lor a fost o poșetă Hermes.

Sursa foto: Instagram / Brigitte Pastramă, OLX.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre