Simona Ionescu / Redactor Șef

BRomania și Mircea Bravo în culmea fericirii. E vorba de bani, de Netflix și de o bebelușă

BRomania și Mircea Bravo în culmea fericirii. E vorba de bani, de Netflix și de o bebelușă
BRomania, Codin Maticiuc și Mircea Bravo sunt cei mai fericiți bărbați. După filmul „Nuntă pe bani”, și dreptul de difuzare a filmului „Miami Bici 2” a fost cumpărat de Netflix. Mircea Bravo mai are însă un motiv.

Netflix a cumpărat drepturile de difuzare a „Miami Bici 2”, ceea ce l-a făcut fericiți pe BRomania, producătorul filmului. „Nuntă pe bani”, filmul realizat de comediantul Mircea Bravo, a devenit și tătic. Iar filmul său a intrat în streaming pe Netflix mai devreme în cursul acestei luni, pe 7 februarie.

„Miami Bici 2”, filmul cu cele mai mari încasări în Românias

„Miami Bici 2”, filmul cu cele mai mari încasări în cinematografele din România anul trecut, va putea fi văzut pe Netflix începând din 20 martie. „Protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo (Mr. Susan), au parte de aventuri și mai palpitante și amuzante”, au spus reprezentanții Netflix într-un comunicat remis presei.

Din vânzarea de bilete la cinematografe au fost încasări de peste trei milioane de dolari. Comedia românească produsă de BRomania a depășit la box office-ul intern pelicula „Barbie”, filmul care a avut cele mai mari încasări la nivel mondial anul trecut, dar și „Oppenheimer” sau „Fast X”.

„Miami Bici” a avut încasări de 2,66 milioane de dolari

În anul 2020 s-a bucurat de un succes mare și primul film produs de BRomania, „Miami Bici”, care a obținut încasări de 2,66 milioane de dolari. Din nefericire însă, românii au putut să se bucure de peliculă doar patru săptămâni, cinematografele fiind închise din cauza pandemiei.

Și alte trei filme românești pot fi văzute pe Netflix

Tot pe Netflix pot fi văzute și alte trei filme românești din clasamentul top 10 al box office-ului intern din România. E vorba de „Romina VTM, „Haita de acțiune” și „Nuntă pe bani”. Aceste pelicule au depășit producții uriașe de la Hollywood, respectiv „Aquaman and the Lost Kingdom”, „John Wick Chapter 4” sau „The Super Mario Bros. Movie”. Filmul realizat de comediantul Mircea Bravo, „Nuntă pe bani” a intrat în streaming pe Netflix, pe data de 7 februarie.

Mircea Bravo
Mircea Bravo e tată de fetiță. Sursă foto: instagram

Mircea Bravo, tătic de fetiță

Mircea Bravo mai are un motiv pentru care e cel mai fericit bărbat. A devenit tătic de fetiță. Comediantul a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a spus fanilor cât este de bucuros și le-a arătat bebelușa. „De ieri, eu și Georgiana suntem părinții acestei fetițe pe care o cheamă Mira. Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”, au fost cuvintele lui Mircea Bravo.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre