Simona Ionescu / Redactor Șef

În ce stare este soția însărcinată a lui Mircea Bravo după accidentul de mașină. Opinia polițistului de caz

În ce stare este soția însărcinată a lui Mircea Bravo după accidentul de mașină. Opinia polițistului de caz
Consacrat drept unul dintre cei mai celebri vloggeri din România, Mircea Bravo a avut astăzi un accident de mașină în județul Bihor. Potrivit primelor informații, se pare că acesta ar fi adormit la volan. În mașină se afla și soția lui însărcinată.

Cetățeanul Mircea Popa, 34 de ani, originar din Beclean, după cum apare Mircea Bravo în actele de identitate, nu era singur în mașină în momentul accidentului, ci alături de soția lui. Cei doi s-au căsătorit în prima lună de vară a anului 2022. Cum este soția însărcinată a lui Mircea Bravo după accidentul de mașină, s-au întrebat toți cei care au citit știrea inițială.

Absolvent al Facultății de Drept din Cluj-Napoca, dar fără nicio tragere de inimă pentru o carieră juridică, Mircea Bravo s-a dedicat creării de conținut în mediul online. Anul trecut, când a anunțat nunta, a surprins pe foarte multă lume, pentru că doar cei foarte apropiați știau că este într-o relație, sau că aceasta dura, la momentul respectiv, deja de aproape doi ani.

Cine este soția lui Mircea Bravo

„Ea e din județul Bistrița-Năsăud. Nunta va fi de zi, în Cluj. O cheamă Georgiana. Suntem împreună cam de un an de zile. Sunt mai impulsiv de felul meu”, a relatat Mircea Bravo într-o emisiune radio, când a dat vestea că se însoară. Soția vloggerului are 27 de ani, este din județul Bistrița-Năsăud și e cadru universitar la Cluj.

Tanti Lenuța, „bunica” lui Mircea Bravo nu a lipsit de la nunta vloggerului cu profesoara (Sursa foto: Instagram)

Cu trei luni înaintea nunții, vloggerul a povestit în cadrul unui podcast cum s-a cunoscut cu soția sa. „Vinovatul” a fost un prieten comun, care le-a făcut cunoștință. După care cei doi au devenit imposibil de separat. „Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsură în care se simte confortabilă, e vorba despre ea”, a spus Mircea Bravo în podcastul de la începutul anului trecut.

El a mai povestit că înainte să devină celebru în mediul online avusese relații de lungă durată, în timpul liceului și al facultății, de aproximativ 5 – 6 ani. Pe de altă parte, celebrul vlogger a dezvăluit și care e relația lui cu părinții în legătura cu iubita ce i-a devenit soție. „Părinții mei sunt foarte atenți, mă întreabă numai cum mă simt dacă mă văd cu cineva, cum sunt, cum mă înțeleg. Nu sunt genul care să întrebe când îmi vii cu nepoți. Sunt foarte cuminți cu mine”, a mai spus Mircea Bravo în același podcast.

Mircea Bravo a anunțat nunta într-o postare

Imediat după nunta de la care nu a lipsit Tanti Lenuța, bunica care este adesea prezentă în clipurile pline de umor ale comediantului, Mircea Bravo și-a anunțat toți fanii despre fericitul eveniment. Ceremonia a avut loc în Cluj-Napoca și a fost oficiată de primarul Emil Boc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mircea Bravo (@mirceabravo)

Mircea Bravo a postat o fotografie cu aleasa sa. „Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana… soția mea. Ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată”, a anunțat acesta pe conturile personale de socializare.

În ce stare e soția lui Mircea Bravo după accidentul de mașină

Luni, în momentul accidentului, Mircea Bravo se afla în mașină cu soția sa, Georgiana. „Accidentul s-a petrecut pe drum relativ drept, în satul Apateu, din Roșia, acuma dimineața, în jur de 8:30. Am înțeles că se duceau la Izbuc, la mănăstire. Mașina e destul de avariată în partea din stânga, a fost pusă pe trailer”, a relatat un martor din sat. În urma impactului, soția lui Mircea Bravu a fost rănită, dar nu grav.

În urma accidentului, soția lui Mircea Bravo a fost dusă la spital. Tanti lenuța, care se afla cu ei, a scăpat nevătămată.

Tânăra a făcut un atac de panică și a fost transportată la spital cu răni ușoare, pentru a i se face o examinare amănunțită, având în vedere că e însărcinată. Iar Tanti Lenuța, care era și ea cu ei în mașină, și-a continuat cu alt autoturism drumul spre mănăstirea Izbuc, unde era așteptată de starețul Mihail.

Ce gest a făcut polițistul care l-a testat pe Mircea Bravo

La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj de poliție. La sfârșit, agentul Silviu Mortan, care l-a testat pe Mircea, a ținut să facă cu el o fotografie, pe care ulterior a pus-o pe Facebook. Alături a scris următorul text:

Mircea Bravo și polițistul Silviu Mortan, după accidentul rutier

„Azi am avut ocazia să îl cunosc personal pe vloggerul, actorul și comediantul Mircea Bravo, un băiat cu mult bun simț și respect. Chiar dacă ne-am cunoscut în urma unui eveniment mai puțin plăcut, ceea ce a contat la final e că totul s-a terminat cu bine sau cum spune proverbul: ,,𝒕𝒐𝒕𝒖𝒍 𝒆 𝒃𝒊𝒏𝒆 𝒄𝒂𝒏𝒅 𝒔𝒆 𝒕𝒆𝒓𝒎𝒊𝒏𝒂 𝒄𝒖 𝒃𝒊𝒏𝒆”.

Sursa foto. Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre