Simona Ionescu / Redactor Șef

Iată cum o răsfață Ion Țiriac pe Laurette! Bruneta e o adevărată prințesă cu „caleașcă” fermecată

Iată cum o răsfață Ion Țiriac pe Laurette! Bruneta e o adevărată prințesă cu „caleașcă” fermecată
Laurette Atindehou este o femeie care face ravagii pe unde trece. Bruneta fură priviri cu siguranță atunci când pășește într-o încăpere. Ion Țiriac fiind unul dintre cei cărora le-a atras atenția în mod deosebit, în vara anului 2016. De când și-au petrecut timpul împreună la plajă, magnatul o răsfață pe Laurette cum se cuvine.

Exotica femeie este o adevărată prințesă cu „caleașcă” fermecată. La vârsta de 37 de ani, Laurette Atindehou are parte de un tratament demn de o prințesă. Ion Țiriac o simpatizează pe divă și îi pune la dispoziție mașini din parcul lui auto, ori de câte ori ea are nevoia sau plăcerea. 

Bruneta folosește mașinile magnatului cu diverse ocazii, un exemplu fiind filmările unui videoclip la care ea participă. Alteori, diva pleacă cu „bijuterii” din parcul auto deținut de Ion Țiriac pentru propria plăcere. Laurette Atindehou are la dispoziție o varietate de mașini, atunci când vrea să se plimbe.

Laurette  filmează cu mașini de sute de mii de euro, din compania lui Ion Țiriac

Laurette Atindehou a filmat recent un nou videoclip, pentru piesa „Big Girl”. Din recuzita de pe platou a făcut parte și o mașină de lux, oferită chiar de compania lui Ion Țiriac. Bruneta s-a filmat lângă un Range Rover nou-nouț. Fiind o mașină de lux, „Bijuteria” pe patru roți oferită de magnat valorează 100.000 euro.

Și pentru că nu se mulțumește cu puțin, diva a avut la dispoziție încă un bolid de lux. Cea de-a doua mașină folosită la filmări fiind un Lamborghini de 300.000 de euro.

Laurette a explicat totul. „Noua piesa se numește Big Girl. Este o piesă care se adresează femeilor de oraș, independente, care știu ce își doresc, mașinii de lux, opulență, vacanțe etc. E adresată fetelor care nu au nevoie de nici un bărbat. Piesa este realizată în colaborare cu un tip din Tanzania, el cântă în engleză, iar eu în română.

Piesa, care face parte din albumul pe care îl pregătesc, este a patra lansată anul acesta cu videoclip și sper să fie primită super bine de fetele ambițioase. Mașinile fac totul în videoclip și cred că orice fată își dorește o mașină puternică. Mulțumesc Țiriac Auto pentru colaborare”, a declarat Laurette, pentru Click!

Cum i-a „furat” Laurette  atenția lui Ion Țiriac

Fiind o femeie care nu trece ușor neobservată, Laurette Atindehou fură priviri, făcându-i pe mulți bărbați dornici de atenția ei. Ion Țiriac „a pus ochii pe ea” în vara anului 2016, când cei doi s-au intersectat pe o plajă din Mamaia. Magnatul s-a bucurat de compania brunetei, făcând chiar și plajă împreună.

sursă foto:click

Ei au fost surprinși stând împreună pe șezlonguri. La scurt timp după escapada la mare, diva a fost văzută la volanul unui Ford Focus ultimul tip, de 30.000 de euro. Tot atunci, s-a plimbat și cu un Jaguar XE, de 50.000 de euro.

Conform plăcuțelor de înmatriculare, ambele mașini conduse de Laurette proveneau de la Ţiriac Auto.

Ion Ţiriac este singurul român prezent în Topul Forbes al miliardarilor lumii. El are o avere de 1,12 miliarde de dolari conform publicației.

Transpirația nocturnă poate fi simptomul ascuns al unor afecțiuni

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre