Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucătărașul Lulu, amintiri dureroase: „Părinții mei au divorțat când aveam doar doi ani, mama avea două job-uri”

Bucătărașul Lulu, amintiri dureroase: „Părinții mei au divorțat când aveam doar doi ani, mama avea două job-uri”
Generații întregi au crescut cu Gașca Zurli, iar când aceasta s-a destrămat românii au fost triști. Ce nu ați știut niciodată despre Bucătărașul Lulu și copilăria lui.

Invitat în emisiunea „În oglindă”, bucătărașul Lulu care i-a iubit pe cei mici din toată inima, face lumină. De ce s-a destrămat Gașca Zurli și cum a fost copilăria unui personaj extrem de iubit.

„La final am descoperit că un business e un business. De acolo vine dezamăgirea”

A intrat în Gașca Zurli când avea doar 15 ani, de aceea despărțirea de a doua sa familie a fost extrem de grea. Niciodată nu s-a gândit că se va termina așa, iar cel mai doare cel mai mult este faptul că „am mers pe principiul că suntem o familie, iar la final am descoperit că un business e un business. De acolo vine dezamăgirea”.

„Am fost adus în acel moment, pentru că altceva nu se putea face”

„Sunt aproape zece ani în care am crescut cu oamenii de acolo. Eu cu acești oameni am stat mai mult decât am făcut-o vreodată cu familia mea. Am plecat este tot în turnee, nu există doar o relație de muncă. Nu mă simt singur pentru că știu că am luat cea mai bună decizie, dar și pentru că toată familia și prietenii sun alături de mine. Eu n-am o problemă cu Zurli, cu personajul meu sau pentru că-mi doresc o familie. Am fost adus în acel moment, pentru că altceva nu se putea face.

„Bucătărașul Lulu va rămâne acolo”

Dar în primul și în primul rând pentru că știu că mai vrea să fac ceva pentru copii.  Dar nu voi mai fi niciodată bucătărașul Lulu. Copiii îl vor vedea doar pe Lulu. Am ajuns într-un punct atât de frumos și de înalt și aș vrea să-l las acolo. Am lăsat în spate sute de filmulețe pe Youtube, bucătărașul Lulu va rămâne acolo. O să iau părțile alea frumoase, inventate de mine și le voi duce în altă parte”, a declarat Lulu cu ochii în lacrimi.

Mama era părintele responsabil pentru că mă punea să-mi fac temele, să fac patul, să o ajut la curățenie”

Deși a fost văzut mereu cu zâmbetul pe buze, copilăria tânărului n-a fost chiar atât de ușoară, pentru că părinții s-au despărțit când avea doar doi ani. Rămasă singură cu Lulu, mama sa a făcut tot ce a putut pentru ca băiatului să nu-i lipsească nimic, Avea două job-uri și mergea și la facultate. Au fost uneori momente foarte grele, dar niciodată viața nu i-a învins.

„Nu mi-i aduc aminte împreună. Eu locuiam cu mama și îmi aduc aminte când mă aducea tata în week-end. (…) Nu se mai înțelegeau când au divorțat. Când eram mic îmi era foarte greu, pentru că mama era părintele responsabil care mă punea să-mi fac temele, patul, să o ajut la curățenie. Și când mă duceam la tata în week-end era părintele bun, că mă lăsa doar să mă joc. Ulterior am înțeles că ce făcea mama nu era rău”, a povestit Lulu cu lacrimi în ochi.

„Mă ducea la ea acasă și puneam pe calorifer coji de portocale și pâine prăjită”

Să crești singură un copil nu era deloc ușor, așa că mama era ajutată de o vecină drăguță, alături de care bucătărașul din Gașca Zurli a strâns multe amintiri. „Mama avea 2 job-uri, nu provin dintr-o familie bogată. Și uneori mă lua cu ea, mergeam la Uzina de apă și în altă zile stăteam cu vecina mea, o doamnă bătrână și drăguță.

Am o amintire iarna când doamna mă lua de la școală și mă ducea acasă la ea și puneam coji de portocale pe calorifer și pâine prăjită. Aveam momente când o rugam pe doamna să mă duc acasă înainte să vină mama pentru că știam că mamei îi plăcea să facă baie în cadă. A venit mama odată foarte obosită și eram foarte încântat că i-am pregătit o surpriză: cada plină cu apă”.

„Nu eram genul ăla de copil care avea mereu un sandviș cu șuncă, cașcaval și unt, poate aveam un covrig sau doar o felie de pâine”

Nu-și aminte exact cu ce se ocupa mama, dar știe că acum este un excelent psiholog. Îi ajuta și tata cu bani, dar ce și-ar fi dorit cel mai mult în copilărie era să petreacă mai mult timp cu el. Din păcate, după ce s-a recăsătorit, se vedea doar odată la două săptămâni. „Mama lucra la Uzina de apă, făcea ceva facturi, nu mai țin minte.

Și era și la facultatea de psihologie, ea e acum psiholog. Tata ne ajuta, dar nu eram genul ăla de copil care avea mereu un sandviș cu șuncă, cașcaval și unt, poate aveam un covrig sau doar o felie de pâine. Aveam ce să mănânc, dar nu a fost deloc ușor. Și o vedeam pe mama cât se străduiește.

Tata era șofer și între timp se și recăsătorise. Nu a existat o ruptură între noi, doar că nu petreceam mult timp împreună. Mergeam la el odată la două week-end-uri. Abia acum am reușit să ne conectăm mai bine unul la celălalt. Mi-ar fi plăcut să stau mai mult cu el, dar nu-i judec pe nici unul dintre ei. Mi-ar fi prins bine mai multă atenție din partea tatălui”, a spus tânărul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre