Simona Ionescu / Redactor Șef

Bucătărașul Lulu face lumină în destrămarea Găștii Zurli. Cine este vinovat de demisii

Bucătărașul Lulu face lumină în destrămarea Găștii Zurli. Cine este vinovat de demisii
Trei membri iubiți din Gașca Zurli au plecat în ultima perioadă, iar fanii trupei sunt pur și simplu șocați. Cei mai văduviți vor fi copiii, care iubeau Gașca. Acum simpaticul bucătăraș Lulu a decis să spună ce a stat la baza demisiilor.

Demisiile fetiței Zurli, a lui Truli și a bucătărașului Lulu din Gașca Zurli i-a lăsat pe români fără cuvinte. Lulu a postat recent un mesaj pe contul de socializare în care a spus clar cine e vinovat de această situație.

Bucătărașul Lulu susține că a fost deranjat de atitudinea Mirelei Retegan, așa că a decis să spună tot adevărul pentru ca românii să afle ce s-a întâmplat. Acesta susține că în ultima perioadă în Gașca Zurli nu mai era aceeași atmosferă ca altădată, iar el nu a putut să mai suporte atitudinea fondatoarei trupei, așa că a decis că cel mai bine ar fi să plece.

„La finalul lunii decembrie, eram un monstru”

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață – rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt. La finalul lunii decembrie eram un monstru.

Mă trezeam și îmi era rău, toată lumea trăgea de mine și totuși am dus-o la capăt finuț și frumos. La cel mai înalt nivel. Nimeni nu a simțit suprasaturația mea față de tot ce se întâmpla în bucătăria noastră. Pe scurt, am rămas un om profesionist. Job done! Se știa de mult ca lucrurile se schimba”, a spus acesta.

Bucătărașul Lulu spune cine e vinovat de destrămarea Găștii Zurli. Sursă foto: instagram

„Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non stop pe unde mergi. Sau karma”

Bucătărașul Lulu spune că ar fi fost normal să fie pregătit publicul, nu să „plângi la televizor, radio, podcast și să spui că ești abandonată și ca așa am ales noi să facem. Nu poți, pentru ca te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non stop pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi”.

„Totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ”

Fostul component al Găștii Zurli susține în mesajul său că „totul a fost din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ”. Și că toată atmosfera în trupă s-a stricat din „cauza acestui om”, încât a ajuns să ia hotărârea decisivă: „demisia, singura opțiune posibilă”. Pentru că „în acel punct am fost adus”.

„Nu m-am dus la emisiuni, nu am dat declarații, m-am abținut și am stat cuminte”

Lulu Varodi, alias bucătărașul Lulu spune că de când și-a dat demisia și până în acest moment „nu m-a dus la emisiuni, nu am dat declarații, m-am abținut și am stat cuminte”. El punctează că plecarea lui „nu are nici o legătură cu vârsta, dorința de a crea o familie, alte priorități în viața și mai ales nu are nici o legătură cu Zurli”. A ales acum să spună adevărul pentru că „nu vreau ca bunătatea mea să se mai confunde vreodată cu lașitatea. Fiecare își trage concluziile mai departe. Să ne vedem cu bine”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre