Simona Ionescu / Redactor Șef

Bunica teroristă. Ce i-a făcut nepoatei sale însărcinate este incredibil

Bunica teroristă. Ce i-a făcut nepoatei sale însărcinate este incredibil
O femeie însărcinată a cerut sfaturi și sprijin după ce bunica ei a terorizat-o. Aceasta i-a spus anumite lucruri viitoarei mămici în repetate rânduri, în așa fel încât a adus-o la disperare.

Bunica teroristă. Ea i-a spus nepoatei sale însărcinate că nu îi place alegerea numelui bebelușului. Cu toate că este o opțiune populară în rândul viitorilor părinți atunci când vine vorba despre numele bebelușului, bunica este total împotrivă. 

Alegerea numelui bebelușului

Bunica teroristă. Pentru orice potențial părinte, a alege numele copilului este o decizie uriașă. Pentru a ajunge la hotărârea finală, poate dura mult timp. Nu este deloc neobișnuit ca viitorii părinți să nu divulge numele până când bebelușul se va naște, pentru a evita conflictele.

Femeia terorizată de propria bunică își dorește să fi făcut exact acest lucru după ce a pornit un conflict uriaș în familie. Bunica i-a spus în repetate rânduri că nu-i place numele pe care l-a ales pentru bebeluș, atunci când acesta se va naște.

Femeia terorizată a cerut sfaturi pe internet

Ea a cerut sfaturi cu privire la modul în care să meargă mai departe liniștită. Femeia a solicitat pe o platformă online părerea altor oameni, legată de cum ar trebui să depășească momentul. 

Le-a mărturisit internauților că s-a supărat teribil atunci când a văzut reacția bunicii sale. Din fericire, mulți oameni au asigurat-o că ar trebui doar să ignore criticile și să folosească în continuare numele.

Viitoarea mămică a întrebat: „I-am spus bunicii mele numele pe care l-am ales cu logodnicul meu pentru băiețelul nostru (presupunând că NIPT era corect). Și practic, m-am simțit agresată de asta. Am ales numele Atlas Sage. Ea mi-a spus tot ce era de spus despre cât de îngrozitor era numele și chiar m-a supărat.

A spus atunci că sunt un copil imatur, pentru că eram supărată. Nu m-am așteptat niciodată să fiu tratată așa în prima mea (și probabil singura) sarcină. A mai pățit cineva așa ceva cu altcineva? Este doar descurajant să auzi atât de multe comentarii urâte despre numele bebelușului și mai ales că vine de la ea!”.

O persoană a comentat la postarea femeii, încercând să o sfătuiască: „Un nume drăguț. Bunica ta nu este atât de drăguță. Nu lăsa pe nimeni să te distrugă așa”.  Un altul i-a răspuns: „Acesta este un nume minunat! Am spus numele ales pentru copilul meu familiei mele. Toată lumea, cu excepția fratelui meu, a spus că este o alegere bună.

Fratele a spus că este un nume prostesc”. Un al treilea a adăugat: „Aș vrea să spun că este un nume cu adevărat minunat! Îmi pare rău că primești acea negativitate. Îmbrățișări de pe internet”.

Remedii neașteptate pentru migrene care funcționează cu adevărat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre