Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce se întâmplă când vin bunicii în vizită la familia Dani Oțil. Nu v-ați fi așteptat la așa ceva. Video

Ce se întâmplă când vin bunicii în vizită la familia Dani Oțil. Nu v-ați fi așteptat la așa ceva. Video
Bucurie imensă în familia Gabrielei și a lui Dani Oțil, atunci când bunicii vin în vizită. Tiago era în culmea fericirii.

Bucurie, iubire și multă gălăgie. Când bunicii vin în vizită la familia Oțil, totul se transformă. Gabriela n-a putut să reziste și a făcut un video pe care l-a postat pe contul de socializare.

Au venit bunicii în vizită la familia Oțil, iar Tiago aștepta cu sufletul la gură momentul. Aceștia au umplut cu bile colorate un sac imens, micuțul s-a urcat în el, apoi bunicii au cântat „Un elefant se legăna pe o pânză de păianjen”, în timp ce-l aruncau, iar băiatul râdea cu gura până la urechi.

Băiatul și-a rugat mama să-l filmeze în timp ce i se taie unghiile

Pentru că așchia nu sare departe de trunchi, Tiago s-a obișnuit cu tăiatul unghiilor și al părului și acum și-a rugat mama să-l filmeze. Dar până să se ajungă în acest punct, s-a dus multă muncă de lămurire.

„Cum am reușit să stea la tăiatul unghiuțelor și al părului? Nu știu, el a stat și în primele luni ale existenței lui, doar că pe la patru, cinci luni, l-am ciupit destul de mult. Și iată că ne-a ținut minte doi ani. La fel și cu tunsul. După tăierea moțului, l-am ținut cu forța și l-am tuns. Cea mai mare greșeală.

„Și, dintr-o dată, a acceptat acest lucru și m-a pus să-l filmez”

„Copilul a ținut minte și nu a mai vrut. Și acum, totul s-a întâmplat atunci când el a fost pregătit și când el a vrut. Și când el a înțeles. Eu i-am spus în fiecare zi că trebuie să tăiem unghiuțele ca să nu se zgârie, că trebuie să tăiem părul să nu-i intre în ochi. Și, dintr-o dată, a acceptat acest lucru și m-a pus să-l filmez. Cred că totul se întâmplă atunci când ei sunt pregătiți și cu răbdare. Iar eu la capitolul ăsta stau foarte prost”, a mărturisit Gabriela Oțil pe contul său de instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre