Simona Ionescu / Redactor Șef

Burtica lui Theo Rose la vedere, după ce tatăl a confirmat că va fi bunic. Ce a postat artista după ce s-a aflat de sarcină

Burtica lui Theo Rose la vedere, după ce tatăl a confirmat că va fi bunic. Ce a postat artista după ce s-a aflat de sarcină
Știrea momentului este că artista Theo Rose chiar a rămas însărcinată cu noul ei iubit, actorul și regizorul Anghel Damian. Cei doi sunt împreună de nici patru luni și se pregătesc deja să fie părinți.

Anul viitor, Theo Rose, care este însărcinată își va ține în brațe puiul. Dacă va fi băiat, așa cum a mărturisit în martie, vrea să îl boteze Mario. Asta dacă, între timp, nu s-a răzgândit. La urma urmei, când făcea declarația era încă iubita nepotului lui Nea Marin. Între timp ea și actualul iubit, regizorul serialului „Clanul”, l-au anunțat pe tatăl artistei că va fi bunic. Ioan Diaconu, tatăl cântăreței, a confirmat pentru playtech.ro că informația e veche de două săptămâni.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați. Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori.

Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut”, a transmis, încântat, tatăl lui Theo Rose, pentru sursa citată. Știind că va deveni bunic în curând, Ion Diaconu își dorește și să își conducă fiica în fața altarului, cât mai curând. Ioan Diaconu a povestit că Anghel Damian a făcut „o impresie foarte bună”.

Prima imagine în care i se vede burtica lui Theo Rose, distribuită chiar de artistă

În timp ce toată România vorbește despre sarcina ei, Theo Rose a ales să nu comunice încă nimic despre acest lucru. În schimb, a postat pe rețelele sociale un anunț care dă de înțeles că se simte bine și sarcina nu îi afectează capacitatea de muncă. Toate angajamentele pe care le are în perioada următoare (concertul dintr-un local, printre altele) vor fi onorate, a transmis artista.

Partenerul ei și tatăl copilului, regizorul Anghel Damian, a ieșit și el pe rețelele sociale, dar nu ca să spună ceva despre faptul că va deveni tată, ci ca să promoveze un spectacol în care e implicat prietenul cu care și-a înecat amarul despărțirii de fosta sa iubită. De pe o pagina dedicată actorului Marius Manole, Anghel Damian a distribuit un anunț legat de spectacolul „Și cu pisica ce ați făcut?”. Fosta sa iubită, actrița Lia Bugnar a promovat și ea, toată ziua de azi, imagini legate de prietenul ei de suflet, Marius Manole.

Cum a devenit publică relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

La începutul lunii august au apărut primele imagini surprinse de paparazzi cu Theo și Anghel, dezvăluindu-se în acest fel relația lor. Cântăreața de 25 de ani a recunoscut pe Instagram cum stau lucrurile. „Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați mie, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea.

Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre