Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Moroșanu a fost omul pădurii până l-a adus Gigi Becali la București

Cătălin Moroșanu a fost omul pădurii până l-a adus Gigi Becali la București
Cătălin Moroșanu este concurent în cel de-al doilea sezon al competiției „Survivor România”. Kickboxerul este un „Faimos” atât în emisiune cât și în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, încă apar detalii neștiute despre viața lui personală.

Cătălin Moroșanu, în vârstă de 36 de ani, face parte din echipa Faimoșilor la Survivor România, sezonul doi. Vedeta a povestit despre ce fel de copilărie a avut parte și în ce fel a crescut. Se pare că, celebrul kickboxer a copilărit în mijlocul sălbăticiei. 

Cum a copilărit Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a crescut în pădure, alături de părinți. Împrejurimile casei și codrii i-au devenit rapid teren de joacă și de antrenament pentru cariera de pugilist și kickboxer.

„Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi cât mai aproape de natură”, a spus luptătorul înainte să plece spre Republica Dominicană.

Ce ofertă i-a făcut Gigi Becali lui Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu, concurentul de la Survivor România, a mai dezvăluit în trecut la GSP Live, că Gigi Becali i-a făcut o ofertă de a lucra pentru el, însă l-a refuzat pe latifundiarul din Pipera.

„Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui. Mi-a zis: «Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!». Am stat și m-a gândit foarte mult.

Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult”, povestea cu ceva vreme în urmă Cătălin Moroșanu, pentru GSP Live.

Cele două echipe din Survivor România se vor înfrunta în junglă, în Republica Dominicană, iar emisiunea va fi transmisă la Kanal D. Echipa Faimoșilor este formată din: Cătălin Moroșanu, Costi Ioniță, Cosmin Stanciu, Amna, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Majda, Jador și Simona Hapciuc.

pe de cealaltă parte, eechipa Războinicilor este compusă din: Marilena Cuciurean, Giogiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Mellina, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Sorin Pușcașu, Albert Oprea, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Sursă foto: societatea.ro, romania-insider.com

Iubirea în alb și negru a lui George Burcea. A impresionat-o pe Andreea Bălan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre