Simona Ionescu / Redactor Șef

Cadou emoționant pentru Laura Cosoi. Și-a dus a patra fiică acasă

Cadou emoționant pentru Laura Cosoi. Și-a dus a patra fiică acasă
Laura Cosoi a adus pe lume o nouă fiică. Actriță, bloggeriță, autoare, vedetă și creatoare de conținut, aceasta este, înainte de toate, mamă. Laura Cosoi, una dintre cele mai iubite figuri publice din România a părăsit deja maternitatea și se bucură să fie în compania tuturor fiicelor sale.

Laura Cosoi și-a dus acasă cea de-a patra fiică, ocazie cu care se bucură și de un cadou emoționant pe care l-a primit. Îndrăgita vedetă este mama a patru fetițe adorabile, ultima venită pe lume fiind Aidă, pe care a prezentat-o lumii, luni. Vedeta a distribuit imagini emoționante pe rețelele sociale, imediat după ce a ajuns acasă.

Laura Cosoi are acum patru fiice, ultima născută primind numele de Aida (Instagram)

Ea a împărtășit, de asemenea, cu fanii ei și un cadou aparte, plin de semnificații. A primit un lănțișor de aur cu patru inimioare de la soțul ei. Pe fiecare e trecut numele unei fiice, și fiecare are și un mic diamant încrustat.

Laura Cosoi și-a dus a patra fiică acasă

Laura Cosoi are patru fiice. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a născut-o pe prima ei fiică, Rita. A doua fiică, Vera, s-a născut pe 15 august 2020, iar cea de-a treia fiică, Lara, s-a născut pe 23 iunie 2022. Toate trei sunt acum surori mai mari pentru Aida, născută în noptea de 28 iulie 2024.

Vedeta este căsătorită cu Cosmin Curticăpean. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2015. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, este om de afaceri de succes, care gestionează cinci firme, dintre care două activează în domeniul comunicațiilor și au extins operațiunile în Germania și Austria, conform Fanatik.

Cosmin Curticăpean este implicat și în domeniul frumuseții, deținând un salon în Brașov, condus de o fostă parteneră. Investiția în acest salon a fost de 30.000 de euro, potrivit sursei menționate. Întreprinzător, cu aproximativ șapte ani în urmă, a inaugurat în București o serie de brutării artizanale.

Relație aparte: „După 10 ani, nu ne-am săturat unul de altul”

Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Laura Cosoi a dezvăluit că soțul ei este sufletul ei pereche. „N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem destinați unul altuia și nu cred că voi putea vreodată să simt mai mult decât simt pentru el. Este un om extrem de… familist. Sună așa, dar este extrem de implicat în tot ceea ce înseamnă relația.

Laura Cosoi spune că are o relație perfectă cu tatăl celor patru fiice ale sale și că se iubesc ca în prima zi (Instagram)

Și faptul că el mă vede ca în prima zi, nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime, rămânând la fel de pasional ca la început, este ceva fantastic. După 10 ani, nu ne-am săturat unul de celălalt, încă tânjim după momentele noastre împreună”, povestea Laura Cosoi în cadrul podcastului menționat.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre