Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi s-a pregătit în felul ei cu 24 de ore înainte de naștere

Laura Cosoi s-a pregătit în felul ei cu 24 de ore înainte de naștere
Actriță, bloggeriță, autoare, vedetă și creatoare de conținut. Dar, mai presus de toate, mamă. Aceasta este Laura Cosoi, una din cele mai îndrăgite persoane publice din România. În această dimineață, frumoasa blondină a devenit din nou mamă.

Laura Cosoi s-a pregătit în felul ei cu 24 de ore înainte de a deveni mamă pentru a patra oară luni, 29 iulie. În urmă cu puțin timp, actrița a născut într-o clinică privată din Capitală și a dezvăluit pe rețelele de socializare numele special ales pentru noul bebeluș al familiei care s-a mărit cu încă o fetiță.

Laura Cosoi are acum patru fiice. Rita, Vera și Lara sunt deja încântate că în familia lor a mai apărut o „jucărie vie”, Aida. Ele abia așteaptă  ca mămica să vină acasă cu surioara lor.

Ultima fotografie de familie cu trei fete. De azi, a patra, Aida, a venit pe lume (Instagram)

Ca și în cazul celorlalte sarcini, Laura Cosoi a ales să nască natural. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin, de 12 ani deja, iar în ultimii 9 au fost căsătoriți. Bărbatul o susține pe vedetă în tot ce face și îi este alături inclusiv  în momentele mai puțin plăcute când trolii fac remarci negative la adresa familiei lor.

„Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea”

Actrița a subliniat că ea și soțul ei și-au dorit mereu o familie numeroasă, astfel că, ori de câte ori a aflat că e însărcinată, a fost o mare bucurie în familie.  Totuși, Laura a recunoscut că a fost afectată de comentariile și criticile primite în legătură cu decizia lor de a avea mai mulți copii, reacțiile negative ale unor persoane luând-o prin surprindere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

„Dacă mă mai întreabă cineva: «Gata, te-ai oprit?». Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: «Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!» A început să mă deranjeze puțin intruziunea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie super personală. Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea”, a declarat Laura Cosoi pentru ciao.ro.

Laura Cosoi s-a pregătit într-un mod aparte cu 24 de ore înainte

Când a simțit primele semne că noua fetiță se pregătește serios să vină pe lume. Laura cosoi a știut ce are de făcut. Primul drum nu a fost spre maternitate, ci altundeva. Vedeta s-a dus mai întâi la biserică, la Sfânta liturghie, și abia apoi a plecat spre spital, să nască.

Laura Cosoi a anunțat luni dimineață că a devenit mamă pentru a patra oară. Ea a dezvăluit și numele ales fetiței. „Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook și Instagram, acolo unde a distribuit o imagine cu mânuța nou-născutei.

Înainte să plece să nască, Laura Cosoi s-a dus la biserică, la Sfânta liturghie (Instagram)

Numele Aida provine din cuvântul arab „Ayda” și are mai multe interpretări. În opera lui Giuseppe Verdi, Aida este o prințesă etiopiană, iar numele său înseamnă „vizitator” sau „a se reîntoarce”. În italiană, Aida se traduce ca „fericire”, iar în latină, „a ajuta”. Conform interpretării africane, „Aida” înseamnă „nobil”, „cadou”, „recompensa”, dar și „distins” sau „de ajutor”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre