Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi are superstiții și tradiții de la care nu se abate

Laura Cosoi are superstiții și tradiții de la care nu se abate
Laura Cosoi e o familistă convinsă, care ține mult la tradiție. De aceea, anul acesta, deși a petrecut Crăciunul în locuri exotice, n-a plecat de acasă fără să împodobească bradul.

Și dacă majoritatea vedetelor nu se uită la bani când vine vorba să-și decoreze casa pentru sărbătorile de iarnă, Laura Cosoi a păstrat globuri de pe vremea bunicii. Și are mare grijă să nu spartă nici un astfel de obiect, pentru că vrea să le lase moștenire nepoților săi.

„Mie îmi place să las globurile moștenire de la copii la părinți”

„Mie îmi plac globurile clasice, din sticlă care-mi aduc aminte din copilărie. Am câteva globuri de la bunica mea și pe care le păstrez cu sfințenie. Țin foarte mult la ele. Am cumpărat și eu câteva globuri anul acesta pe care să le pot lăsa nepoților. Mie îmi place să las globurile moștenire de la copii la părinți. Sărbătorile le facem la căldurică. Plecăm împreună cu cea mică pentru că Lara e dependentă de mine, încă o alăptez.

Nu am reușit deloc să o înțarc. Să dea Dumnezeu să fim înconjurați de bunătate de Crăciun și să ne punem dorințe înțelepte care să se îndeplinească.”, a mărturisit Laura Cosoi, înainte de Crăciun.

„Aș vrea să fiu bunică. Îmi fac deja proiecție”

Chiar dacă e mămică tânără, Laura se gândește deja la momentul în care va fi bunicuță, un lucru pe care și-l dorește enorm. „Doamne ajută! Aș vrea să fiu bunică! Îmi fac deja proiecție! Mai am ceva, dar îmi doresc să jung și acolo. Nu m-am imaginat nici măcar câți copii voi avea, nu mi-am făcut un plan.

Dar, avându-l pe Cosmin alături, stau și mă gândesc că nu avea cum să fie viața altfel decât cu mulți copii. El este un bărbat foarte implicat, foarte iubitor și foarte cald. Eu tată absolut ideal pentru copiii mei.”, a mai spus vedeta pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre