Simona Ionescu / Redactor Șef

Câini vs pisici. Nimic din ce știam nu e adevărat. Ce a făcut un câine a șocat mapamondul

Câini vs pisici. Nimic din ce știam nu e adevărat. Ce a făcut un câine a șocat mapamondul
Luați câteva șervețele înainte de a citi această poveste. Un câine salvat a devenit salvator după ce a adoptat un grup de pisoi nou-născuți. În timp ce relația este evident bună pentru pisici, îl ajută și pe câine, care jelea pierderea propriilor pui.

Georgia este un metis de ciobănesc australian care a fost găsit locuind lângă o benzinărie lângă granița SUA – Mexic, în Arizona, relatează ABC 15. Potrivit presei, câinele era gestant când a fost preluat de Sunshine Dog Rescue în Phoenix. La scurt timp, puii Georgiei s-au născut prematur; în mod tragic, apoi toți au murit.

„Niciodată nu am avut o cățea care să piardă toți puii”, a declarat pentru ABC Anita Osa, fondatoarea Sunshine Dog Rescue 15. „Cel mai bun mod în care am putut să o descriu este că și-a ieșit din minți. Era atât de tristă, căuta acei cățeluși. A rupt salteaua pentru căței, încercând să-și găsească copiii”.

Copiii adoptivi, trei pisoi

Adăpostul a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru a vedea dacă există animale care au nevoie de un câine-mamă care alăptează. În mod surprinzător, Osa a fost pusă în legătură cu un trio de pisoi de curând orfani. La început, Osa nu era sigură că Georgia va accepta pisicile.

„I i-am prezentat ​​cu blândețe. Mai întâi am scos una și am lăsat-o să o adulmece, iar ea părea să o accepte, așa că i-am scos pe ceilalți pisoi”, a spus ea. „A fost uimitor să văd cum s-a calmat instantaneu”. Cățeaua a devenit instantaneu mama celor trei pisoi pe care îi îngrijește pur și simplu, sfidând tot ce știm despre relațiile câțini – pisici.


Madonna nu se mai oprește din petreceri. Iată cum și-a celebrat gemenele Estere și Stella

Cuvintele au putere mai mare decât crezi. Învață să le folosești


În ceea ce privește pisicile, Osa crede că există o explicație simplă a legăturii lor cu Georgia.

„Cred în ceea ce-i privește pe pisoi că nu au nici o idee că Georgia este un câine”, a explicat ea. Osa îngrijește pisoii, îi curăță și se pare că este foarte protectoare cu animalele nou-născute.

Sursa foto / video: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre